Spis autobusów miejskich w złym stanie technicznym
Jakoś nikt z osób nie zwrócił uwagi, moja koleżanka też. Natomiast ja słyszałem, ale to drobnostka w porównaniu do stanu A415 - do tego to strach wsiadać. Natomiast A445 też pracuje jak traktor, ale jego stan jest zdecydowanie lepszy. A744 również cierpi na głośną pracę silnika, ale jest w stanie normalnie jechać. 
Trzeba było jechać 4914 przedwczoraj(x/127), kiedy powoził nim Killer4739 to byś zobaczył co to jest szybka jazda(on na +2 a SU12 z R-11 przed nim na -13snooker pisze:No nie wiem, czy autobus, który swoim dźwiękiem przyciąga większe zainteresowanie (zarówno wewnątrz, jak i na zewnątrz niego), aniżeli przejeżdżające ferrari można nazwać w pełni sprawnym. Swoją drogą, sposób jazdy kierowcy (czyli ostro gaz, ostro hamulec), miał pewnie spory wpływ na subiektywne odczucie.ashir pisze:Nie przesadzaj, jechałem i nie było tak źle.
On tak ma już od ok. tygodnia. Ja nie wiem kto puszcza ten wóz na całodzienne brygady, jak on się nadaje co najwyżej na dodatki-i to jakieś krótkie. Jak by gdzieś na pętli stało ITD to by miał na pewno zabrany dowód.snooker pisze:4914 przy hamowaniu wydaje niezbyt przyjemne dźwięki, przypominające połączenie hamujących 13N i H9, dzięki czemu zwraca na siebie uwagę, wszystkich osób w promieniu kilkudziesięciu metrów...
No to jacyś dziwni jesteście, bo jak nie można zwrócić uwagi na wóz, który przy hamowaniu wydaje dzwięki takie jak niejeden Neoplanashir pisze:Jakoś nikt z osób nie zwrócił uwagi, moja koleżanka też.
1069, 7722
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
817, WKD, R1, S1
-
bartoni722
Wiem, ja zwróciłem uwagę, ale z tym da się żyć. 4932 za to ostatnio zachowywał się jak kosiarkaWalas pisze:No to jacyś dziwni jesteście, bo jak nie można zwrócić uwagi na wóz, który przy hamowaniu wydaje dzwięki takie jak niejeden Neoplan
No może dla Ciebie da się żyć, ale dla kierowcy, który jeździ tym wozem 9-10 h to nie.ashir pisze:Wiem, ja zwróciłem uwagę, ale z tym da się żyć.Walas pisze:No to jacyś dziwni jesteście, bo jak nie można zwrócić uwagi na wóz, który przy hamowaniu wydaje dzwięki takie jak niejeden Neoplan
1069, 7722
817, WKD, R1, S1
817, WKD, R1, S1
Jak kierowca ma wczesną zmianę (w zm.A) lub wczesny zjazd (w zm.B) to woli się przemęczyć niż robić awarię. Jeżeli wyjdzie za niego rezerwa , a on zjedzie po naprawie na zakład , to może się tak zdarzyć , że on wyjedzie za następnego popsutego i ze zjazdu i końca pracy o 21.50 zrobi się fajrant o 0.15.TeRrahiel pisze:Nie doceniasz kierowców;)Walas pisze: No może dla Ciebie da się żyć, ale dla kierowcy, który jeździ tym wozem 9-10 h to nie.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Przyczepić o pisk przy hamowaniu? Proszę cię... Jeśli hamulce są sprawne, to wolno im piszczeć do upojenia.
No to jaki masz problem?ashir pisze:Ja bym nasłał kontrolę na takiego A415,
[ Dodano: |15 Sty 2012|, 2012 18:43 ]
Jeśli nie przekroczy oczywiście 10h. Chyba że go wyślą na jakąś dyspozycje, to wtedy jest chyba rozszerzenie do 12h.Sadek pisze: że on wyjedzie za następnego popsutego i ze zjazdu i końca pracy o 21.50 zrobi się fajrant o 0.15.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Akurat A415 mógłby stracić dowód za zbyt duże natężenie hałasu, to na pewno.SG pisze:No to jaki masz problem?ashir pisze:Ja bym nasłał kontrolę na takiego A415,