Ferie nie mają żadnego przełożenia na częstotliwości około 10:00.MichalJ pisze:Oczywiście 17 (świng) nabita jak w szczycie, bo przez 8 czy 9 minut nic nie było (rozkład pocięty, bo ferie). A za nią paradują sobie luźniutkie parówki...
(!) Dyskusje o sieci linii tramwajowych
Moderator: Wiliam
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Do kogo ta mowa?pawcio pisze:Ferie nie mają żadnego przełożenia na częstotliwości około 10:00.MichalJ pisze:Oczywiście 17 (świng) nabita jak w szczycie, bo przez 8 czy 9 minut nic nie było (rozkład pocięty, bo ferie). A za nią paradują sobie luźniutkie parówki...
Rozkład 17 w zeszłym tygodniu:
Kod: Zaznacz cały
9:40 9:45 9:50 9:55 10:03Kod: Zaznacz cały
9:40 9:48 9:55 10:03Kursy 9.55 i 10.03 są, więc około 10 nic się nie zmieniłoMichalJ pisze:Do kogo ta mowa?
Rozkład 17 w zeszłym tygodniu:Rozkład 17 dziś:Kod: Zaznacz cały
9:40 9:45 9:50 9:55 10:03Kod: Zaznacz cały
9:40 9:48 9:55 10:03
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
-
Krzysiek_S
-
Krzysiek_S
-
Krzysiek_S
Krzysiu, chyba niedokładnie podsłuchałeś moją rozmowę, dlatego wyjaśniam: nieaktualny jest podawany ostatnio na ”zaraz po feriach zimowych” lub od 1 lutego termin przywrócenia tramwajów na odcinek między węzłem Młociny a zajezdnią przy Zgr. AK ”Kampinos”. Pytałem też, co to za rewolucja tramwajowa, którą ZTM zapowiedział na Facebooku, ale nie uzyskałem potwierdzenia, że takowa będzie. Chyba że się dyrektor Franków asekuruje po ostatnich pierepałkach z ekspresami.
Natomiast wszystko wskazuje na to, że będziemy mieć dziwoląga 5+6, kiedy w końcu otworzą odbudowany i - wydaje się, że gotowy od dawna - odcinek toru przy Hucie Warszawa.
Natomiast wszystko wskazuje na to, że będziemy mieć dziwoląga 5+6, kiedy w końcu otworzą odbudowany i - wydaje się, że gotowy od dawna - odcinek toru przy Hucie Warszawa.