No to mówimy chyba o tym samym kebabie. W takim pawilonie lekko poniżej al. Lotników, tak?henio_wpz pisze:Tam w okolicy próbowałem chińczyka i kebaba co są przy bazarku, kebab niejadalny,
Żarcie na mieście
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
- ZaciszaniN
- Kontakt:
W pizzy albo w cheeseburgerze nierozpuszczony ser również Ci nie przeszkadzaBJ pisze:Nie zgodzę się z tym, że kanapki się tam rozwalają
Nie jadłem tam z baraniną ani z sosem mieszanym, więc do tego się nie odniosę, ale akurat nierozpuszczony ser mi nie przeszkadza.
Czytając, jak zachwalasz ten akurat lokal, dochodzę do wniosku, że do testera kebabów daleko TobiePanowie nie żałują sosu i mięsa, a cała kanapka jest zawsze dorodna![]()
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.
Jednak nie dla mnie...ZaciszaniN pisze:Bo to taka sama zależność...
Byłem zarówno w Asadzie, jak i w Aradosie. I w wielu, wielu innych (z szerzej znanych Kebab King (fu), Sahara (średnio) czy Amrit (również średnio, choć lepiej niż we wcześniej wymienionych). I mimo wszystko najbardziej mi do tej pory smakował ten koło monopola na Wilanowskiej.ZaciszaniN pisze:Czytając, jak zachwalasz ten akurat lokal, dochodzę do wniosku, że do testera kebabów daleko Tobie Przejedź się np. do "Aradosa" przy Pl. Narutowicza, "Asada" na Żoliborzu, a zreflektujesz się, ile Ci przemknęło koło nosa podczas Twojej młodości
- ZaciszaniN
- Kontakt:
O co Ci chodziyavorius pisze:Mi chyba też, mimo chrząstek w zakupionych wczoraj dwóch kanapkach z baraniną
Nie polecam kebaba z Błękitnego Centrum w Legionowie. W lokalu strasznie zimno (Turek jakby nigdy nic chodził z krótkim rękawem), na 5 kebabów dla znajomych z pracy czekałem ponad 20 min., gdy tak sobie czekałem to zauważyłem jak przebiega po podłodze mysz i chowa się pod lodówką coca coli
.
102,105,109,115,157,183,500,514,N21,N24,N63,N71,723,731,736,L-9,L10,L11,S2,S3,S9,RL,R2,R9
- ZaciszaniN
- Kontakt:
Są tego dwie zalety: większa różnorodność mięs i wiadomo, że towar świeżyBernard pisze:gdy tak sobie czekałem to zauważyłem jak przebiega po podłodze mysz i chowa się pod lodówką coca coli.
Otwarcie 21.01 (sobota) i nie w małym lokalu obok ale w tym, w którym był wcześniej. Na początek promocja (6 zł kebab).Bywalec pisze:A jednak nie zlikwidowali. Wkrótce otwierają ponownie, ale... w lokalu obok, który jest zdecydowanie mniejszy, czyli chcą się chyba tylko skupić na kebabie na wynos, a nie jak dotychczas, że można było przyjść i usiąść przy stoliku.Bywalec 5 października pisze:Na pewno zlikwidowali? W sumie to dziś przechodziłem obok i był tylko napis że nieczynne i że zapraszają do swoich dwóch innych lokali. W sobotę jeszcze było czynne.
Na początku jak wtedy pisałem wiadomość, to tylko mały lokal był obklejony, a ten duży miał ogłoszenie "lokal do wynajęcia"Plesim pisze:Otwarcie 21.01 (sobota) i nie w małym lokalu obok ale w tym, w którym był wcześniej. Na początek promocja (6 zł kebab).
Wczoraj jeszcze było. Co ciekawe ze wszystkich plakatów tylko na tym jednym był błąd.JKTpl pisze:Zdjęli cudowny transparent „WKRUTCE OTWARCIE”?