R-9 Chełmska pisze:Adam G. pisze:wystarczy, jak opiszę to po południu?
Pewnie, jakoś strasznie się nie pali, miło będzie, jak znajdziesz czas, by opisać swoją walkę z T-Mobile

Otóż pewnego dnia zobaczyłem ofertę w internecie. Była beznadziejna. Dotąd miałem bodajże 170 minut wymiennych na SMSy w skali 1:3, teraz miałem dostać 300min wymiennych na SMSy/MMSy/MB w skali 1:1 (abonament 80zł miesięcznie). Wprawdzie minut było więcej, jednak na SMSach traciłem. Do tego bezpłatne połączenia do T-Mobile na świecie przez pierwsze 3 miesiące i pakiecik 250MB, tyle. Telefon Samsung Galaxy S+ za 600zł.
Konsultanci dzwonili do mnie zawsze wtedy gdy nie mogłem odebrać, a jak już trafili na lepszy termin to mieli jakąś awarię i po odebraniu połączenia niczego nie słyszałem.
W głównym salonie na Złotej polecono mi zaczekać na ofertę świąteczną, a jak się nie spodoba to prosić o połączenie telefoniczne z osobami odpowiedzialnymi za negocjowanie warunków umowy.
Czekałem cierpliwie, aż w końcu pojawiła się oferta świąteczna. Nic nie zmieniło się na lepsze, a odpadły 3-miesięczne darmowe połączenia w ramach T-Mobile. Oferta była już kompletnie żałosna, a Play oferował niemal 3x lepszą.
Zadzwoniłem więc do biura obsługi i powiedziałem wszystko (wraz z konkretnymi wyliczeniami, co i ile dostanę w Play) siedzącej tam pani. Po 5-minutowych próbach przekonywania mnie, że przecież ich oferta jest wspaniała a Play jest złe, pani się zdenerwowała. Powiedziała, że skoro tak, to łączy mnie z działem rezygnacji (od początku prosiłem o połączenie z kimś kto może negocjować warunki umowy, niestety od pani dowiedziałem się, że tacy ludzie nie istnieją).
Dział rezygnacji okazał się konkretnym panem, który po krótkim wytłumaczeniu zmienił warunki. Wcześniej było:
Kod: Zaznacz cały
80zł / 300min wymiennych 1:1 na SMS/MMS/MB / 250MB na internet / Samsung Galaxy S+ za 599zł.
Po rozmowie z "działem rezygnacji" uzyskałem:
Kod: Zaznacz cały
75zł / 550min wymiennych 1:1 na SMS/MMS/MB / Nielimitowane połączenia, SMSy i MMSy do T-Mobile w Polsce i na świecie przez cały okres umowy / dodatkowe 100min/400sms przez pierwsze 3 miesiące / Samsung Galaxy S+ za 549zł.
Polecam