Trzeba to może zapodać Faktowi albo jakiemuś innemu równie dobremu pismu, to będzie w swingach luźniej, bo gdy ostatnio chciałem sobie pojechać swingową 17-ką i coś się przytkało na trasie i na przystanek wpadły jednocześnie 105-ka po NG w nowym malowaniu a za nią Swing to znaczna część pasażerów wybrała swinga, mimo że nowa ciepła 105-ka po NG stała przed nimi otworem i zanim ja do swinga dobrnąłem, to już był lekki tłok. Dla mnie niestety, bo jestem na końcu.MeWa pisze:Czy ktoś jest w stanie potwierdzić informację, że 3201 kilka dni temu "rozdzielił się" w kursie zjazdowym w okolicach Toruńskiej?
To nie wsiadaj, będzie więcej miejsca dla mnie, matek z wózkami, ludzi niepełnosprawnych ruchowo itp. Ja akurat do swingów nie boję się wsiadać, mam obawy za to przed parówami. I to nie od dziś.Michalk001 pisze:Ciekawe ile będzie ofiar śmiertelnych jak coś takiego stanie się w godzinach szczytu przy 50km/h. Okazuje się że strach w to wsiadać
Gdyby tamten swing jechał wolniej, nie siedziałby na ogonie 105-ki, a wówczas.... no też by było lepiej dla mnie.Stary Pingwin pisze:Ograniczą prędkość swinga do 30
Edit: Już oczami wyobraźni widzę nagłówek Faktu: "Jezu! Mógł zginąć w rozerwanym na pół tramwaju!"