Objazdy i inne okresowe zmiany tras - 2012
Moderator: Wiliam
- Bastian
- Sułtan Maroka
Może jakaś podmiana z Woronicza? 
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Nie wiem czy w 100% to pasuje, ale... zaspamuje. 
Wodociągowcy podobno całą noc walczyli z awarią u zbiegu Nowego Światu z Alejami Jerozolimskimi. Tak śmiesznie się ustawili z maszynami, że skręt z Nowego Światu w Aleje wynosił równiutkie 90. stopni, na marginesie dodam, że z lewego pasa. Ryzyk-fizyk, milimetry od znaku drogowego, ale bez "zabrania" jednego pachołka drogowcom się nie obyło. Redut olał ten manewr i objechał Rondo de Gaulle'a. Przegub na 175 nie dałby sobie w ogóle rady z takim wyzwaniem, więc musiał zrobić to samo, co Pan Redut.
Wodociągowcy podobno całą noc walczyli z awarią u zbiegu Nowego Światu z Alejami Jerozolimskimi. Tak śmiesznie się ustawili z maszynami, że skręt z Nowego Światu w Aleje wynosił równiutkie 90. stopni, na marginesie dodam, że z lewego pasa. Ryzyk-fizyk, milimetry od znaku drogowego, ale bez "zabrania" jednego pachołka drogowcom się nie obyło. Redut olał ten manewr i objechał Rondo de Gaulle'a. Przegub na 175 nie dałby sobie w ogóle rady z takim wyzwaniem, więc musiał zrobić to samo, co Pan Redut.
To akurat można ustalić dość dokładnie: http://www.ztm.waw.pl/zmiany.php?c=102&i=2006&l=1Wasyl pisze:Trasbus twierdzi, że od 14 stycznia br.
Nie wiem czy to kibice Legii zablokowali TŁ czy jakiś wypadek ale autobusy z TL jeździly przed chwilą Fieldorfa. Widziane 188, 514, 523. Nie ma żadnego NR wiec kierowcy jeżdzą swoimi trasami. Np 523 skręciło z Fiedorfa w Ostrobramska po to chyba aby wrócic na swoją trase przez Greniadierów. Jadace za nim 188 postanowiło pojechać prosto Zamieniecka przez co ominie przystanek Os Majdańska.
Zobaczyć 2x188 na przyst. Uniwersytet Medyczny->Lotnisko ok.19:00 w DS bezcenneRosa pisze:Nie wiem czy to kibice Legii zablokowali TŁ czy jakiś wypadek ale autobusy z TL jeździly przed chwilą Fieldorfa. Widziane 188, 514, 523. Nie ma żadnego NR wiec kierowcy jeżdzą swoimi trasami. Np 523 skręciło z Fiedorfa w Ostrobramska po to chyba aby wrócic na swoją trase przez Greniadierów. Jadace za nim 188 postanowiło pojechać prosto Zamieniecka przez co ominie przystanek Os Majdańska.
1069, 7722
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Tak zgadza się. Ja natomiast zaobserwowałem 141 na Fieldorfa.Rosa pisze:Nie wiem czy to kibice Legii zablokowali TŁ czy jakiś wypadek ale autobusy z TL jeździly przed chwilą Fieldorfa. Widziane 188, 514, 523. Nie ma żadnego NR wiec kierowcy jeżdzą swoimi trasami. Np 523 skręciło z Fiedorfa w Ostrobramska po to chyba aby wrócic na swoją trase przez Greniadierów. Jadace za nim 188 postanowiło pojechać prosto Zamieniecka przez co ominie przystanek Os Majdańska.