Żarcie na mieście
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
No to się pomiesza, co za problem? Moim zdaniem spokojnie można w tym jednym temacie pisać o miejscach, gdzie karmią i poją. Bez względu na to czym karmią i czym poją.
Jasne, ale chodziło mi raczej o pomieszanie z klubami, gdzie karmienie i pojenie jest wyłącznie dodatkiem.Szeregowy_Równoległy pisze:No to się pomiesza, co za problem? Moim zdaniem spokojnie można w tym jednym temacie pisać o miejscach, gdzie karmią i poją. Bez względu na to czym karmią i czym poją.
noidea
- Bastian
- Sułtan Maroka
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Picie w plenerze jest wielowiekową polską tradycją, więc nie dziwne, że się temat pojawił
Niektórzy na przykład za punkt honoru stawiają sobie browar w plenerze w warunkach ekstremalnych, traktując niską temperaturę jak wyzwanie i pole do bicia nowych rekordów 
Tam też jest dobry chińczyk. 100 gram za 2,80. Wybierasz ile chcesz i czego chcesz.Pawel_ pisze:A w King Cross Praga
Informuję, że powyższa wypowiedź stanowi wyłącznie moje prywatne zdanie i nie jest dozwolonym ażeby była wiązana z nieoficjalnym lub oficjalnym stanowiskiem organizacji lub firmy, z którą byłem, jestem lub będę zawodowo lub prywatnie związany.
Ma ktoś do polecenia jakiś dobry i niedrogi lokal, gdzie można zjeść smacznie w czeskiej Pradze?
Informuję, że powyższa wypowiedź stanowi wyłącznie moje prywatne zdanie i nie jest dozwolonym ażeby była wiązana z nieoficjalnym lub oficjalnym stanowiskiem organizacji lub firmy, z którą byłem, jestem lub będę zawodowo lub prywatnie związany.
To ja w Toruniu polecę jeszcze Manekina (naleśniki). Co ciekawe ceny są zróżnicowane nie tylko między miastami, ale też między punktami w jednym mieście 
Polecam niedrogiego naleśnika z serem, ziemniakami i cebulą za 6.5
Polecam niedrogiego naleśnika z serem, ziemniakami i cebulą za 6.5