Ajenci - dyskusje, komentarze, nowości
E tam, słabe. Ja jadąc kiedyś 189 widziałem jak kierowca w bolidzie marki Ikarus, z butelki chlusnął wodą na szybę, po czym włączył wycieraczki.konri pisze:Najwyraźniej Grodzio nie wie że istnieje coś takiego jak płyn do spryskiwaczy. Ostatnio na pl.Hallera widziałem jak kierowca włączył wycieraczki, wyszedł z kabiny z 5-litrowym baniakiem i chlustał wodą po przedniej szybie...
Jesteś tego peewien?Pawel_ pisze:levar jeździ w Grodzisku. Może on udzieli mi konkretnej informacji.![]()
[ Dodano: |19 Lut 2012|, 2012 19:23 ]
E, rzucanie śniegiem na szybę i włączanie wycieraczek to jest to!
Informuję, że powyższa wypowiedź stanowi wyłącznie moje prywatne zdanie i nie jest dozwolonym ażeby była wiązana z nieoficjalnym lub oficjalnym stanowiskiem organizacji lub firmy, z którą byłem, jestem lub będę zawodowo lub prywatnie związany.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Ja tak robiłem w piątek. Nawet szufli od pana odśnieżacza w Ursusie pożyczyłem. Bo płyn mi wyszedł, a rano nie sprawdziłem, więc trzeba było sobie jakoś radzić. Nie widzę w tym nic zabawnego. Zdarzało mi się też nikczemnie wykorzystywać do prostych prac fizycznych rzucające się śnieżkami dzieci. Nigdy nie odmówiły, jak prosiłem, żeby mi obrzuciły przód wozu.
Jeździ dzisiaj A004 na 179. Jaką on ma fantastyczną okleinę górnej partii przedniej szyby. Takie lekko srebrzystoodblaskowe coś. Jeśli spełnia to swoje zadanie wewnątrz, to powinien to być wzorzec dla oklejania przeciwsłonecznego wszystkich autobusów.
Dlaczego pieprzone pierożki są dobre, a pieprzone życie już nie? (B. Schaeffer)
Historia uczy jednego - nigdy nikogo niczego nie nauczyła.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Człowiek, który go tak okleił dostał U18. Z absolutnym zakazem jakiegokolwiek oklejaniachester pisze:Jeździ dzisiaj A004 na 179. Jaką on ma fantastyczną okleinę górnej partii przedniej szyby. Takie lekko srebrzystoodblaskowe coś. Jeśli spełnia to swoje zadanie wewnątrz, to powinien to być wzorzec dla oklejania przeciwsłonecznego wszystkich autobusów.
Fotka jest tendencyjna
bo pokazuje od dzioba centralnie. Starczy teraz kąt patrzenia zmienić o paręnaście stopni, by przestało się tak srebrzyć, a zrobiło wręcz niewidzialne, z delikatnym pobłyskiem.
Dlaczego pieprzone pierożki są dobre, a pieprzone życie już nie? (B. Schaeffer)
- fik
- Naczelne Chamidło
Mnie i na tej fotce w miarę się podoba - znaczy się wygląda zdecydowanie lepiej od typowego pomarańczowo-czerwono-zielonego jarmarku, jaki fundują nam kierowcy(?).chester pisze:Fotka jest tendencyjnabo pokazuje od dzioba centralnie. Starczy teraz kąt patrzenia zmienić o paręnaście stopni, by przestało się tak srebrzyć, a zrobiło wręcz niewidzialne, z delikatnym pobłyskiem.
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!