Zamówiłem sobie pomidorową (6zł), filet z kurczaka z grilla (10zł), ziemniaki (4zł) i surówkę (3zł). Razem 23zł, ze zniżką studencką 20,70zł.
Polecam, bo porcja przyzwoita, a i w smaku niekiepska
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
W Pizza Hut świetną sprawą jest festiwal pizzy. Dzięki niemu dowiedziałem się, że moja dziewczyna jest w stanie zjeść 9 kawałków pizzy:)ZaciszaniN pisze:Będąc wczoraj w CH "Promenada" postanowiłem wybrać się do Pizza Hut na pizze Korona (z serem mozarella zapiekanym w brzegach) - wziąłem Europejską. Całkiem smaczne. Co prawda sama pizza mogłaby być bardziej wypieczona, ale ogólnie narzekać nie można było![]()
Pod warunkiem, że nie jest to weekend i nie musisz czekać po pół godziny na każdą pizzę.kajo pisze:W Pizza Hut świetną sprawą jest festiwal pizzy. Dzięki niemu dowiedziałem się, że moja dziewczyna jest w stanie zjeść 9 kawałków pizzy:)ZaciszaniN pisze:Będąc wczoraj w CH "Promenada" postanowiłem wybrać się do Pizza Hut na pizze Korona (z serem mozarella zapiekanym w brzegach) - wziąłem Europejską. Całkiem smaczne. Co prawda sama pizza mogłaby być bardziej wypieczona, ale ogólnie narzekać nie można było![]()
Właśnie wtedy jest lepiej, bo można więcej zjeść.Daniel_FCB pisze:Pod warunkiem, że nie jest to weekend i nie musisz czekać po pół godziny na każdą pizzę.kajo pisze: W Pizza Hut świetną sprawą jest festiwal pizzy. Dzięki niemu dowiedziałem się, że moja dziewczyna jest w stanie zjeść 9 kawałków pizzy:)
Dokładnie. Poza tym w porzedniej edycji od razu dostawałem małą pizzę taką jak sobie zamówiłem, a kelner już w połowie pytał czy zamawiam następną. Teraz dostaję to co im nie idzie i jeszcze czekam na każdy kawałek. Fatalne.Daniel_FCB pisze:Pod warunkiem, że nie jest to weekend i nie musisz czekać po pół godziny na każdą pizzę.