Żarcie na mieście
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
No nie mów... ja właśnie chciałem dziś zamówić ale jednak zdecydowałem się na Dominium.person pisze:niestety z powodu cen pozwalam sobie na jej konsumpcję jedynie we wtorki (bo mają promocję).
Też rzuciły mi się w oczy ceny, bo zawsze patrzę dużą pizzę, a tu za tą samą cenę kupiłbym średnią lub nawet małą.
O ku..., ja jestem regularnym grubasem, a i tak duża pizza to dla mnie duuże wyzwanie :Oradeom pisze:13 kawałków + wielka dolewka, ciężko się wracało.
Ja od lat jestem wierny Pizzy Hut.reserved pisze:A co sądzicie o Domino's Pizza? Ja przez spory czas byłem fanem Telepizzy, ale w końcu mi się znudziła. Pizzy Hut jakoś nie trawię, przerzuciłem się teraz na Dominium Pizzę i mi bardzo smakuje. Zastanawiam się ostatnio nad spróbowaniem właśnie Domino's.
Raz u kogoś na imprezie spróbowałem Dominium, a także raz gdzieś Tele Pizzy i w ogóle mi nie smakowały. Ale to było dobre 4-5 lat temu.
Domin's nie próbowałem i raczej nie zamierzam.
- R-9 Chełmska
Zamiast DaGrasso Wolę przejechać się na Barską. Pizza pierwsza klasa.R-9 Chełmska pisze:A gdzie fani DaGrasso? Ja wiem, że pizzę mają coraz gorszą, ale niegdyś wyznawców miała sporo... Ale i tak nadal jest najlepsza
Polecam: http://www.zm.org.pl
Nazywam się Kajo i jestem Roweroholikiem.
Nazywam się Kajo i jestem Roweroholikiem.
Ja się jeszcze ostałem. Chyba przyzwyczajenie mnie tam trzyma. Poza tym wszelkie pizzy hut, tele pizzy, domina itp. itd. do mnie jakoś nie przemawiają.R-9 Chełmska pisze:A gdzie fani DaGrasso? Ja wiem, że pizzę mają coraz gorszą, ale niegdyś wyznawców miała sporo... Ale i tak nadal jest najlepsza
M1 6 33 112 171 181 184 523 E-2 701
Ale tam masz tyle rodzajów pizzy, że można przebierać i wybierać.bepe pisze:Pod tym względem jedynie PH trzyma zawsze w miarę równy poziom, co nie zmienia faktu, że już mi się znudziła.
Ja przez kilka lat zawsze zamawiałem Europejską (choć nie jadam pizzy częściej niż raz na jakieś 1.5 miesiąca).\
Ostatnio przerzuciłem się na mix hot pepperoni i farmerskiej (w sensie połowa tej, połowa tej)
Niedawno powstał lokal niedaleko mnie, ale jeszcze nie zamawiałem. Zbyt denerwują mnie dostawcy jeżdżący po pasach i ścieżkach rowerowych.reserved pisze:A co sądzicie o Domino's Pizza?
2 sosy dodawane do pizzy są dużym plusem, ale wielkim fanem nie jestem.R-9 Chełmska pisze: A gdzie fani DaGrasso? Ja wiem, że pizzę mają coraz gorszą, ale niegdyś wyznawców miała sporo... Ale i tak nadal jest najlepsza
Teksas. Mięsna też jest dobra.primoż pisze:Ja jeśli wpadnę do Pizzy Hat, to zdecydowanie Pizza Teksas lub teksańska. Nie pamiętam już jak ona się zwała, ale wiem, że ma pyszny sos BBQ.
Zdarzało mi się jadać w DaGrasso. Przeważnie było ok, tylko czasem pizza była zbyt przypieczona - nieistniejący lokal przy Chłodnejradeom pisze:2 sosy dodawane do pizzy są dużym plusem, ale wielkim fanem nie jestem.R-9 Chełmska pisze: A gdzie fani DaGrasso? Ja wiem, że pizzę mają coraz gorszą, ale niegdyś wyznawców miała sporo... Ale i tak nadal jest najlepsza

- R-9 Chełmska
tak właśnie jest, strasznie wkurzające, kiedyś w tej kwestii było lepiej. Ja się trzymam sprawdzonych, wyselekcjonowanych lokali (Bora-Komorowskiego, Most Poniatowskiego, Kabaty, metro Racławicka, Mołdawska, Rudnickiego, Zajączka). Od reszty trzymam się z daleka.JKTpl pisze:Co DaGrasso, to inna pizza, naprawdę. Co z tego, że przepisy i tzw. know-how taki sam... Przykład pierwszy z brzegu: Powstańców Śląskich 124 - zło; Lazurowa przy Szobera - niebo.
Polecić również mogę, zapewne nieznaną większości forumowiczów, pizzerię Nowe Presto, na Dembego 10. Smaczne jedzenie i przytulna atmosfera.
Jecie może pizzę z pieca na drewno? Kiedyś była takowa na Wolskiej przy Płockiej, ale ostatnio 2 razy byłem i była zamknięta... Podobna jest jeszcze przy Puławskiej, ostatnio się dowiedziałem o czymś takim jak Pizzeria Presto na Dereniowej... Znacie jakieś inne takie lokale, które byście polecili?
5290 - LINIĘ OBSŁUGUJE ZAKŁAD "CHEŁMSKA"
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32