Koszmarnie tłusta, perfidnie amerykańska pizza. Całkiem dobra raz na jakiś czas, ale wg mnie nie warta więcej niż ~25-30zł za dużą. Kiedyś zresztą byli już obecni na polskim rynku.reserved pisze:A co sądzicie o Domino's Pizza?
Teraz wyskoczyli z cenami jak filip z konopii. Okolice 10€ to sporo nawet jak na zachodnie warunki, u nas uważam to za cenę absolutnie nieakceptowalną (nie mówiąc już o pizzy za 88zł, która wcale nie wygląda specjalnie luksusowo...).
Podsumowując - dla mnie okej, raz na parę miesięcy, no i w promocji.
Jeśli lubisz PH, powinieneś polubić i Domino's. W smaku bardzo podobne, obie to po prostu amerykańska wersja pizzy, mająca niewiele wspólnego ze swoim włoskim oryginałem - ale oczywiście wcale nie czyni ich to gorszymiBJ pisze:Ja od lat jestem wierny Pizzy Hut.
Raz u kogoś na imprezie spróbowałem Dominium, a także raz gdzieś Tele Pizzy i w ogóle mi nie smakowały. Ale to było dobre 4-5 lat temu.
Domin's nie próbowałem i raczej nie zamierzam.
Strasznie mi się przejadło, a i tak pozostaje moją ulubioną pizzerią. Stosunek cena/jakość mają mistrzowski - za 11-14zł najadam się jak dzika świnia całkiem dobrą pizzą.R-9 Chełmska pisze:A gdzie fani DaGrasso? Ja wiem, że pizzę mają coraz gorszą, ale niegdyś wyznawców miała sporo... Ale i tak nadal jest najlepsza
Niestety - na co niektórzy zwracali już tu uwagę - w przypadku DG bardzo wiele zależy od konkretnego lokalu.