Sygnalizacja świetlna (skrzyżowania bez tramwajów!)
Moderator: Wiliam
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Jak się do sygnalizatora dociąga, to łapie. Poczekać oczywiście trzeba, ale na pewno nie pół godziny.
No i stoi się wówczas na torze zjazdowym z Młocin (patrząc na filmik) aczkolwiek na szczęście liniowo jeszcze nic tak nie skręca. Do jutra...
No i stoi się wówczas na torze zjazdowym z Młocin (patrząc na filmik) aczkolwiek na szczęście liniowo jeszcze nic tak nie skręca. Do jutra...
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Obłęd. Najpierw stoi 3.5 minuty nieco dalej, potem stoi bite dwie minuty pod samym sygnalizatorem, blokując tor zjazdowy (czy są wjazdy i zjazdy w tym samym czasie?) i dopiero. Pełne szaleństwo.
Czy TW mają/mogą mieć pracownika z uprawnieniami do kierowania ruchem ulicznym, czy do tego musi być policjant?
Czy TW mają/mogą mieć pracownika z uprawnieniami do kierowania ruchem ulicznym, czy do tego musi być policjant?
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Zjazdów z Młocin na razie nie ma wcale. Ale jak jutro będą, i sygnalizacji się nie wyłączy (bo zrobienie stałoczasówki awaryjnej na wyjazdach z zajezdni uważam za obłęd), to może być zabawnie.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Napisano, że ponoć już dziś była wyłączona...
Ja w ogóle nie wiem, po kiego grzmota tam sygnalizacja.
Ja w ogóle nie wiem, po kiego grzmota tam sygnalizacja.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Bastian
- Sułtan Maroka
Ja kilka dni wcześniej 
Nie ma jeszcze połączenia z Dorycką, ale można się dostać także na Wrzeciono uliczkami Parola i Balcerzaka.
Nie ma jeszcze połączenia z Dorycką, ale można się dostać także na Wrzeciono uliczkami Parola i Balcerzaka.
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
-
Stary Pingwin
-
Stary Pingwin
- Bastian
- Sułtan Maroka
O tyle trudno odpowiedzieć, że:Stary Pingwin pisze:Pokazał niezgłębioną mądrość projektantów sygnalizacji świetlnych. Czy to nie ten student, który projektował Deotymy?
1) Encyklopedyczną mogła projektować ta sama osoba, co Deotymy (choć nic bliżej nie wiem), ale
2) Deotymy projektował "stary warszawski wyjadacz", a nie żaden student. Niestety.
-
Stary Pingwin