MichalJ pisze:przewoz pisze:
Tak, chyba że wklepią opóźnienie albo obsługa sama "zdejmie" informację.
Idiotyzm na maksa. Nikt nie będzie wklepywał opóźnienia o minutę, a kasowanie wyświetlania, gdy pociąg jeszcze stoi (i pewnie ktoś do niego dobiega) to absurd.
Żaden idiotyzm, ten system mam okazję przetestować niemal codziennie na Gdańskim .
To jest dopiero kompletna paranoja, system ogłasza wjazd i odjazd pociągu który jeszcze nie raczył pojawić się na stacji, zanim pojawi się w peronach potrafi minąć ponad 5 minut
Ostatnio czekałem na pociąg do Nasielska który zniknął z tablic już po kilku minutach a odjechał opóźniony po 25 minutach oczywiście bez żadnej informacji, po prostu pociąg widmo
Komputerowy głos ogłasza że pociąg do xxxx stoi w peronach, wychodzę wszystkie perony puste, pociąg wjeżdza po kilku minutach
Od kiedy korzystam z Gdańskiego na tablicach jeszcze nigdy nie widziałem informacji o opóźnieniu
System został zaprogramowany, pociągi jeżdzą jak chcą, dezinformację mamy wzorcową
Jeszcze do tej pory w niedzielę czy święta na tablicach nie wyświetla się część pociągów co potęguje wrażenie