Piłka kopana we wszystkich odsłonach
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
- Paweł_K
- Taki ligowy Bełchatów
- Kontakt:
Oby pękł na Ł3. Chociaż nie, raczej spodziewam się, że z Legią zagrają na 130% możliwości i mogą wywieźć komplet punktów z Warszawy. Potem do końca rozgrywek Ruch ma mecze z Górnikiem (D), Polonią (W), ŁKS (D), Cracovią (W) i Lechią (D). Najcięższe będą przeprawy wyjazdowe, ta w Krakowie (o ile Cracovia nie będzie już pewna spadku) nawet cięższa niż na Konwiktorskiej. Co i tak nie zmienia faktu, że Niebiescy mają spore szanse na mistrzostwo - kluczowy będzie mecz z Legią właśnie.
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
- Paweł_K
- Taki ligowy Bełchatów
- Kontakt:
Nie będzie? Przy obecnej formie Legii? Ja wiem, że herb w avatarze zmusza do przesadnego hura-optymizmu, ale postaraj się popatrzeć obiektywnie - Legia ma dołek formy a Ruch idzie jak burza. Wygranie meczu na Łazienkowskiej doda im pewności siebie i przegonić Niebieskich będzie ciężko...
And if the band you're in starts playing different tunes
- M_Szymkowiak
- Kontakt:
To co pisałem, wygrani zyskają dużo pewności siebie, a Legia sząłu nie robi ostatnio.
105 Dworzec Gł. - Al. 29 Listopada - Majora - Prądnik Czerwony
439 Czyżyny Dworzec autobusowy - Al. 29 Listopada - Nowy Kleparz - Czarnowiejska - Mydlniki
Scania CN113ALB na Facebook'u
439 Czyżyny Dworzec autobusowy - Al. 29 Listopada - Nowy Kleparz - Czarnowiejska - Mydlniki
Tak wiem jaka jest obecna forma Legii, ale myślę, że piłkarze z Łazienkowskiej będą walczyć cały mecz! I myślę że uświadomią sobie iż przeciwko nim grą drużyna z drugiego miejsca w tabele. Czas najwyższy zakończyć złą passę LEGIO!
A N T Y Neoplan !!!
Ostatnia przejażdżka lewarkiem:
30.06.2012r.
289
Schronisko "Na Paluchu"

Ostatnia przejażdżka lewarkiem:
30.06.2012r.
289
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Ruch walczy cały sezon, więc w walce mają więcej wprawy od Legii. Zdecydowanie przewiduję porażkę Wojskowych.netkuu pisze:Tak wiem jaka jest obecna forma Legii, ale myślę, że piłkarze z Łazienkowskiej będą walczyć cały mecz! I myślę że uświadomią sobie iż przeciwko nim grą drużyna z drugiego miejsca w tabele. Czas najwyższy zakończyć złą passę LEGIO!
- R-9 Chełmska
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Bo to taka liga: jeśli ktoś wygrywa, to za chwilę przestanie. Jeśli jakaś drużyna nazywa się Cracovia i przegrywa z każdym, to za moment wygra. Jeśli inna drużyna to Podbeskidzie, które sprawia problemy każdemu, to można być pewnym, że zwycięstwo z Legią oznacza zebranie w dupę z ŁKS i Cracovią. Maciej Skorża, po tym jak któryś raz zebrał (jeszcze w Wiśle) w zad z jakimiś pierdołami, rzucił: Liga będzie ciekawsza. Nie wiem, czy chciał aż tak ciekawej ekstraklasy, w której każdy może wygrać z każdym. Nie wiem, czy jest inny kraj, w którym to hasło można potraktować aż tak dosłowniekocur pisze:Długo nie trzeba było czekać. Ta bramka Górnika chyba jakimś zaklęciem chroniona: Cani w słupek, Sultes w słupek...Szeregowy_Równoległy pisze:Polonia wygrała, czyli lada moment przegra,
- M_Szymkowiak
- Kontakt:
A tymczasem Hiszpania ma 3 drużyny w 1/2 LE! 
105 Dworzec Gł. - Al. 29 Listopada - Majora - Prądnik Czerwony
-
michał1984
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
To nie był jakiś wybitny mecz Legii. Fajnie, że punkty, że lider, ale mniej fajnie, że to Kuciak wybronił mecz.