Piłka kopana we wszystkich odsłonach
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Obejrzałem ten mecz. I to taka rasowa liga polska, była szybka akcja Zagłębia, ktoś biegnie środkiem, ładne dogranie na lewe skrzydło, wrzutka, aut (boczny) dla Kielczan. I tak cały mecz... Plus Pawłowski, druga bramka w sezonie (!), a jednocześnie niebieskie buciki, czyli +20 do lansu w kategoriach Lubina.Paweł_K pisze:Korona zatrzymana zdecydowanie przez Zagłębie. Przynajmniej mistrza z Kielc nie będzie
A dodatkowo: z Kielczan wyszło wieśniactwo. Zaatakowanie niewinnych drzwi do pokoju sędziowskiego, plus pretensje do sędziów, zamiast do Kuzery, Jovanovicia czy Korzyma, są najzwyczajniej nie na miejscu. Gdyby trafił się sędzia - aptekarz, to Korona by tego meczu nie dokończyła. Sędzia odgwizdałby walkowera z powodu zbyt małej liczb Kielczan na boisku. No, cholera, jak taki Kuzera w ciągu pierwszego kwadransa wykonuje trzy dzikie wślizgi, na wysokości kolan rywala, a potem jest w głębokim szoku, że dostał żółtą kartkę, to zdecydowanie z Kuzerą coś jest źle, nie z sędzią.
-
michał1984
Czyli jedna mniej drużyna do mistrza
Swoją drogą ciekawi mnie mecz przyjaźni Cracovia-Polonia kto komu sie podstawi.Teoretycznie Polonia ma jeszcze szanse na mistrza i duże na puchary a Cracovia na utrzymanie lub spadek ciekawe kto komu pomoże bo remis nie wchodzi w gre.
Swoją drogą ciekawi mnie mecz przyjaźni Cracovia-Polonia kto komu sie podstawi.Teoretycznie Polonia ma jeszcze szanse na mistrza i duże na puchary a Cracovia na utrzymanie lub spadek ciekawe kto komu pomoże bo remis nie wchodzi w gre.
Biedny moderator jak nie może sobie poradzić zamyka kolejne tematy.Brawo 
Wiem z drugiej ręki, że zasadniczo zabrakło tam co najmniej dwóch czerwonych kartek dla Kielczan.Szeregowy_Równoległy pisze:Gdyby trafił się sędzia - aptekarz, to Korona by tego meczu nie dokończyła. Sędzia odgwizdałby walkowera z powodu zbyt małej liczb Kielczan na boisku. No, cholera, jak taki Kuzera w ciągu pierwszego kwadransa wykonuje trzy dzikie wślizgi, na wysokości kolan rywala, a potem jest w głębokim szoku, że dostał żółtą kartkę, to zdecydowanie z Kuzerą coś jest źle, nie z sędzią.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
-
michał1984
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Ciekawe jak Legia bez Żewłakowa sobie poradzi.
A po tym, jak dzisiaj podczas meczu Livorno z Pescarą (Serie B) zasłabł, a następnie zmarł w szpitalu piłkarz Livorno, Piermario Morosini, odwołano wszystkie zaplanowane na ten weekend spotkania Serie A i Serie B.
A po tym, jak dzisiaj podczas meczu Livorno z Pescarą (Serie B) zasłabł, a następnie zmarł w szpitalu piłkarz Livorno, Piermario Morosini, odwołano wszystkie zaplanowane na ten weekend spotkania Serie A i Serie B.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Ale ten Widzew kiepściutki...
[ Dodano: |14 Kwi 2012|, 2012 18:35 ]
EDIT: Znowu Kuciak superstar... Jednak Widzew nie jest taki kiepściutki.
[ Dodano: |14 Kwi 2012|, 2012 18:35 ]
EDIT: Znowu Kuciak superstar... Jednak Widzew nie jest taki kiepściutki.
-
michał1984
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Murawa kazała Astizowi kopać Kaczmarka? Murawa kazała Nacho Novo strzelać w poprzeczkę? Murawa jest taka sama dla obu drużyn. Ale ten Matusiak jest dramatycznie słaby... Na miejscu trenera Mroczkowskiego bym gościa zdjął przed przerwą. Spieprzył literalnie każdą, ale to każdą akcję, w której brał udział. Karnego nie liczę.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Nie rozumiem decyzji Skorży. Nacho Novo nie grał źle, na pewno lepiej, niż Żyro, a doświadczenie Hiszpana mogłoby się przydać. Brakuje Żewłakowa, dawno nie widziałem, żeby Legia tyle piłek traciła podczas wyprowadzania piłki z własnej połowy. Ciekawi mnie, kiedy Mroczkowski dojdzie do wniosku, że lepiej grać w jedenastu niż w dziesięciu i w końcu zdejmie Matusiaka.
[ Dodano: |14 Kwi 2012|, 2012 19:53 ]
A Kuciak powinien wylecieć z boiska z czerwienią. Sędzia asystent dał twarzy.
[ Dodano: |14 Kwi 2012|, 2012 19:53 ]
A Kuciak powinien wylecieć z boiska z czerwienią. Sędzia asystent dał twarzy.