Popadasz ze skrajności w skrajność. Mam prawo się wypowiadać jak chcę. Nie wolno mi natomiast nikogo obrażać.BJ pisze:E, takiś poprawny, a wolność słowa chcesz ograniczać? No nie, komuch z ciebie!
Humor
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
Znowu?reserved pisze:Ale jeżeli zabraniasz mi wypowiadać opinii na temat tego, co ja uważam, że powinno być zrobione to chyba coś jest nie tak. No ale to Twoje forum, nic do tego mieć nie mogę, zawsze mogę sobie pójść.
Chłopie, to jest specyficzny wątek - każdy wrzuca to, co JEGO śmieszy. Niektóre dowcipy BJ-a są nawet zabawne, niektóre dramatycznie prymitywne, ale nie trzeba tego za każdym razem komentować.
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 1691_n.jpg
A ja nie mam nic do tego. Tłumaczyłem już, że nie lubię jedynie obrazania pewnych grup społecznych w chamski sposób. Poza tym nie mam nic do tego.bepe pisze:Chłopie, to jest specyficzny wątek - każdy wrzuca to, co JEGO śmieszy.
Paweł_K z kolei obrazkowo negatywnie ocenił żart jednego z użytkowników na poprzedniej stronie i jakoś nikt się do tego nie przyczepił. Ale to w sumie norma, że stałem się takim kozłem ofiarnym do bicia.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Wiesz, ty zaczynasz się wpisywać w tematykę wątku... bo od pewnego momentu (tego, kiedy dochodzisz do wniosku, że świat się na ciebie uwziął) robisz się autentycznie zabawny.reserved pisze:A ja nie mam nic do tego. Tłumaczyłem już, że nie lubię jedynie obrazania pewnych grup społecznych w chamski sposób. Poza tym nie mam nic do tego.bepe pisze:Chłopie, to jest specyficzny wątek - każdy wrzuca to, co JEGO śmieszy.
Paweł_K z kolei obrazkowo negatywnie ocenił żart jednego z użytkowników na poprzedniej stronie i jakoś nikt się do tego nie przyczepił. Ale to w sumie norma, że stałem się takim kozłem ofiarnym do bicia.
No to nie zaglądaj do tego wątku, jeżeli jesteś taki wrażliwy. Każdy ma swoje poczucie humoru i może tu wrzucać dowcipy wedle własnego widzimisię (może z drobnymi wyjątkami dotyczącymi karykatur Mahometa, bo nie chcemy raczej zamachu na serweryreserved pisze:Tłumaczyłem już, że nie lubię jedynie obrazania pewnych grup społecznych w chamski sposób.
noidea
- Daniel_FCB
- (kaczofob)
Co by nie spamować w wątku o warszawskich kierowcach, umieszczę to tutaj jako sytuację zabawną.
Mianowicie, dzisiaj w okolicach godziny 16 jakiś jegomość w białym kombi (octavia?) wykonał manewr skrętu z ul. Narbutta w ul. św. A. Boboli. Był to skręt w... lewo, oczywiście pod prąd.
Co ciekawe, zorientował się dopiero w momencie gdy spod świateł na Madalińskiego ruszyły w jego kierunku trzy pasy samochodów 
Mianowicie, dzisiaj w okolicach godziny 16 jakiś jegomość w białym kombi (octavia?) wykonał manewr skrętu z ul. Narbutta w ul. św. A. Boboli. Był to skręt w... lewo, oczywiście pod prąd.
Wciąż się zastanawiał, jak nielogiczne może się stać logiczne rozumowanie, jeśli zajmuje się nim dostatecznie duży komitet - Pratchett, Świat finansjery
A mówili nauczyciele "z gminem nie zadajemy się nie z powodu ich niskiego urodzenia, ale dlatego, że nie ma po co" - Ziemiański, Achaja
FCBARCA.COM
A mówili nauczyciele "z gminem nie zadajemy się nie z powodu ich niskiego urodzenia, ale dlatego, że nie ma po co" - Ziemiański, Achaja
FCBARCA.COM
http://kwejk.pl/obrazek/1094449/ciep%C5 ... ,2294.html
Paczcie, państwo, nawet się ja pojawiłem na kwejku.
Paczcie, państwo, nawet się ja pojawiłem na kwejku.
- Panna Kajzerka
Sąd Rejonowy dla Wrocławia-Śródmieścia we Wrocławiu orzekł: internet znajduje się w Warszawie:
http://olgierd.bblog.pl/wpis,internet;z ... 19073.html

http://olgierd.bblog.pl/wpis,internet;z ... 19073.html
Kolega mi opowiadał, że kiedyś orzeczono, że wszyscy bezdomni są przypisani do Warszawy-Śródmieście (chodziło o odbieranie świadectw NFI).bepe pisze:Sąd Rejonowy dla Wrocławia-Śródmieścia we Wrocławiu orzekł: internet znajduje się w Warszawie:
Czy pełzający zamach stanu zostanie odkręcony?
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!