Piłka kopana we wszystkich odsłonach
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
- M_Szymkowiak
- Kontakt:
Już wiem, na szczęście pan Orłowski tylko chory 
Co tam w Monachium, ogląda ktoś? Bo wynik mówi mi tylko że Bayern do przerwy 1:0
Co tam w Monachium, ogląda ktoś? Bo wynik mówi mi tylko że Bayern do przerwy 1:0
105 Dworzec Gł. - Al. 29 Listopada - Majora - Prądnik Czerwony
439 Czyżyny Dworzec autobusowy - Al. 29 Listopada - Nowy Kleparz - Czarnowiejska - Mydlniki
Scania CN113ALB na Facebook'u
439 Czyżyny Dworzec autobusowy - Al. 29 Listopada - Nowy Kleparz - Czarnowiejska - Mydlniki
Jakie były stawki u bukmacherów na wczorajsze i dzisiejsze spotkania LM? Pamięta ktoś?
- Daniel_FCB
- (kaczofob)
Szczerze, ktoś się spodziewał takich rozstrzygnięć?
A Guardiola powinien wpoić piłkarzom, że jak przed linią piłki jest 1-2 zawodników, to jest to kiepski sposób na odrobienie niekorzystnego rezultatu... W ogóle jakoś na stojąco chcieli ten mecz wygrać. A Chelsea? Wyszła im jedna akcja. Tylko jedna i aż jedna...
A Guardiola powinien wpoić piłkarzom, że jak przed linią piłki jest 1-2 zawodników, to jest to kiepski sposób na odrobienie niekorzystnego rezultatu... W ogóle jakoś na stojąco chcieli ten mecz wygrać. A Chelsea? Wyszła im jedna akcja. Tylko jedna i aż jedna...
Wciąż się zastanawiał, jak nielogiczne może się stać logiczne rozumowanie, jeśli zajmuje się nim dostatecznie duży komitet - Pratchett, Świat finansjery
A mówili nauczyciele "z gminem nie zadajemy się nie z powodu ich niskiego urodzenia, ale dlatego, że nie ma po co" - Ziemiański, Achaja
FCBARCA.COM
A mówili nauczyciele "z gminem nie zadajemy się nie z powodu ich niskiego urodzenia, ale dlatego, że nie ma po co" - Ziemiański, Achaja
FCBARCA.COM
- fik
- Naczelne Chamidło
Drogba zrobił dzisiaj wszystko, aby przypomnieć mi, dlaczego uważam, że na Stamford Bridge powinien co najwyżej przystrzygać trawę, ale nie biegać w koszulce Chelsea, poza jednym. Wyjątkowo w ważnym meczu znalazł się tam, gdzie trzeba, i wbił bramkę - i choć 90% gola zrobili Lampard z Ramiresem, to muszę choć częściowo odszczekać swoje uprzedzenia do Didiera.
Niech plusy (a było ich jeszcze trochę: Czech, Cahill, Ramires, Cole) nie przysłonią nam jednak minusów, to Barcelona przegrała (zdecydowanie na własne życzenie), nie Chelsea wygrała i to wciąż Hiszpanie są faworytem rywalizacji; wierzę jednak, że przy porównywalnej dyscyplinie taktycznej i odrobinie szczęścia 0:0 z Camp Nou mamy szansę wywieźć.
Aha, Kalou, Mikel i Meireles to nadal są grajki z przypadku, naprawdę. Jeszcze w przypadku Portugalczyka mogę go tłumaczyć syndromem pierwszego sezonu, ale co dwaj pierwsi (i Bosingwa) robią w drużynie tyle lat, to nie wiem. Plus chyba dwa razy dzisiaj chciałem wysadzić się pod ambasadą Serbii, bo Ivanović pokazał swoją typową jeźdćcobezgłowość a'la Sławek Peszko (biegnę, biegnę, biegnę, biegnę, jak to jest koniec boiska, a ja nie mam piłki?), ale skończyło się wszystko jakoś szczęśliwie.
Niech plusy (a było ich jeszcze trochę: Czech, Cahill, Ramires, Cole) nie przysłonią nam jednak minusów, to Barcelona przegrała (zdecydowanie na własne życzenie), nie Chelsea wygrała i to wciąż Hiszpanie są faworytem rywalizacji; wierzę jednak, że przy porównywalnej dyscyplinie taktycznej i odrobinie szczęścia 0:0 z Camp Nou mamy szansę wywieźć.
Aha, Kalou, Mikel i Meireles to nadal są grajki z przypadku, naprawdę. Jeszcze w przypadku Portugalczyka mogę go tłumaczyć syndromem pierwszego sezonu, ale co dwaj pierwsi (i Bosingwa) robią w drużynie tyle lat, to nie wiem. Plus chyba dwa razy dzisiaj chciałem wysadzić się pod ambasadą Serbii, bo Ivanović pokazał swoją typową jeźdćcobezgłowość a'la Sławek Peszko (biegnę, biegnę, biegnę, biegnę, jak to jest koniec boiska, a ja nie mam piłki?), ale skończyło się wszystko jakoś szczęśliwie.
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
- hafilip84
- Jego Gryząca Albumowość
Jako że moje zainteresowanie kopanówką ogranicza się do obejrzenia czasem jakichś thebestoffów, wrzucę Wam coś takiego: http://www.youtube.com/watch?v=3wK_v9koL3Y 
- M_Szymkowiak
- Kontakt:
Dla mnie nadal nie ma opcji innej niż wielkie GranDerbi w finale CLDaniel_FCB pisze:Szczerze, ktoś się spodziewał takich rozstrzygnięć?
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Taktyka Di Matteo na ten mecz była mniej więcej takafik pisze:Wybaczcie, ale muszę.
[ Dodano: |20 Kwi 2012|, 2012 23:10 ]
Kabaret koło domu mi zamykają
- Załączniki
-
- Cfc.jpg (19.67 KiB) Przejrzano 1397 razy
- M_Szymkowiak
- Kontakt:
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Naprawdę wg ciebie jedynym problemem Polonii jest trener? Moim zdaniem problemem są piłkarze, bo ma aż półtora kopacza, który kiedykolwiek coś wygrał: Przyrowski (to pół) i Baszczyński. Reszta to ligowa przeciętność, a jak ściągasz przeciętnych piłkarzy, to i wyniki będziesz mieć takie sobie. Ruch jest jakimś wyjątkiem, ale też bez przesady. A co do Michniewicza: Zagłębie zdobyło tytuł już po zamknięciu Fryzjera. Puchar z Lechem też wygrał normalnie. Poza tym: facet sam zgłosił się do Wrocławia, żeby zeznawać. Nie wyciągano go z domu rano, ma status świadka, którego to statusu nikt mu przez ponad trzy lata nie zmienił, więc chyba trochę kulą w płot z zarzutami o fryzjerstwo. To raczej Zieliński był bardziej umoczony w aferę korupcyjną (Piast), został zdyskwalifikowany (w zawieszeniu) przez PZPN, a prokuratura wątek Zielińskiego umoczyła "ze względu na epizodyczny charakter udziału trenera w zdarzeniu".