SKM w Warszawie
Moderator: JacekM
- a/p TALENT
Z kalendarza wynika, że Przemysław wojuje z licencjatem
Podczas ostatniego grudniowego spotkania wawkomowego pytany o temat pracy prezentował oblicze sfinksa/pokerzysty. Na forum wawkomowym w latach 2007/2008 konsekwentnie promował/premował/ dogmatyczny wątek "O wyższości KM nad SKM". Możliwe, że nawiązując do tradycji praca będzie nadkrytyczna.
Idiokracja nas otacza
- R-9 Chełmska
- R-9 Chełmska
- R-9 Chełmska
Przede wszystkim trzeba wziąć pod uwagę, że S9 będzie miało kursy co godzinę, tak jak S3, więc zwolni się kilka pociągów. Na lotniskowe są przeznaczone wyłącznie 27'ki, więc należy spodziewać się zabrania wszystkich sztuk z S1. Nie wiem, ile pociągów trzeba będzie dorzucić do S2 i ile do obsługi S3 i ile zostanie na S9, więc obliczenia zostawię wam. 
Doświadczenie nauczyło mnie, że nie ma co się spodziewać jakiejkolwiek wygody na S1 pomimo gigantycznego tłoku. A już nieraz wracałem do domu rozklekotanym rupieciem (14), oczywiście pojedynczym. W środku tygodnia. Już pomijam fakt, że klapa nad drzwiami była otwarta i się huśtała. Do niedawna mieszkańcy Pruszkowa byli też katowani pojedynczą 19 w szczycie. W tym samym czasie na S9 elfy wiozły powietrze przez 3/4 dnia.
Osobiście spodziewam się 7 x pojedynczy 14WE do obsługi całej linii S1. Albo jeszcze lepiej, niech przyjadą z powrotem żółciaki z Gdańska.
Pesymista? Jak najbardziej.
Doświadczenie nauczyło mnie, że nie ma co się spodziewać jakiejkolwiek wygody na S1 pomimo gigantycznego tłoku. A już nieraz wracałem do domu rozklekotanym rupieciem (14), oczywiście pojedynczym. W środku tygodnia. Już pomijam fakt, że klapa nad drzwiami była otwarta i się huśtała. Do niedawna mieszkańcy Pruszkowa byli też katowani pojedynczą 19 w szczycie. W tym samym czasie na S9 elfy wiozły powietrze przez 3/4 dnia.
Osobiście spodziewam się 7 x pojedynczy 14WE do obsługi całej linii S1. Albo jeszcze lepiej, niech przyjadą z powrotem żółciaki z Gdańska.
Pesymista? Jak najbardziej.
nie zapominamy o 35 WE
ale jak dobrze pójdzie to lotnisko będzie czynne od 1 czerwca a 35We przyjadą nie wcześniej jak po wakacjach.
Na stronie ZTM piszą o 2 liniach
S2 Sulejówek-Miłosna
S3 Legionowo
a na stronie pkp.pl w rozkładzie są 3 linie
S2 Sulejówek-Miłosna
S3 Legionowo
S? Wschodnia
czy wybrane kursy którejś linii będą skrócone do wschodniej
ale jak dobrze pójdzie to lotnisko będzie czynne od 1 czerwca a 35We przyjadą nie wcześniej jak po wakacjach.
Na stronie ZTM piszą o 2 liniach
S2 Sulejówek-Miłosna
S3 Legionowo
a na stronie pkp.pl w rozkładzie są 3 linie
S2 Sulejówek-Miłosna
S3 Legionowo
S? Wschodnia
czy wybrane kursy którejś linii będą skrócone do wschodniej