Komunikacja miejska w czasie budowy II linii metra
Moderator: Wiliam
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Śmiesznie jest. Może być o czasie, może być na minus kwadrans i wszystko niezależnie od pory dnia. Długo, oj długo ktoś myślał nad tym potworkiem. Najbardziej dziwi mnie to, że lud na to czeka, wczoraj na Bankowym widziałem dość pokaźny tłumek ładujący się do 227, co zdziwiło mnie o tyle, że przecież metro jeździ, więc dojazd do 500 jest.Georg pisze:A jak jest z punktualnością tego 227?
Idealna linia dla ZP MURANÓW.JotPeCet pisze:Z Muranowa jest też linia 15.person pisze:Gorzej, że to wygaszanie popytu odbywa się w czasie, gdy 227 jest jedynym weekendowym połączeniem Muranowa z okolicami Marszałkowskiej i okolicami DWC
Mnie naprawdę 227 ani ziębi, ani grzeje. Natomiast boleję bardzo nad słabością Z-1.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Ale na DWC dojeżdża. Panowie, idźcie ze swoimi brudami do siebie, zamiast je prać na forum, co? 
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Największy szczyt komunikacyjny między 6 a 7, to jest chyba w dojazdach do GS-u w PierdziszewieGeorg pisze:Czyli jest co 20 minut między 6 a 7, kiedy jest największy szczyt komunikacyjny.
Dziś rano kiedy wysiadłem z zatłoczonego do granic możliwości 111 pod metrem, w które na Anielewicza wbiłem się z niemałym trudem, natknąłem się na bardzo sympatycznego pana liczącego pasażerów. I z krótkiej pogawędki wynikało, że Z1 jeździ puste. W sumie nie dziwota, jak tak na prawdę obsługuje tylko jeden przystanek w jednym kierunku, bo już jadąc w drugim kierunku, trzeba się zdecydować, czy czekać na 111, czy na Z1. Gdyby to Z1 dojeżdżało choć do Dworca Gdańskiego, toby jeszcze jakoś pracowało...