O ile się ktoś na to tłumaczenie nabierze. To słowo znaczy to samo w jego ojczystym języku. W ogóle jest doskonale zrozumiałe przez wszystkich Słowian. Duńczykowi, to by może jeszcze ktoś uwierzył...KwZ pisze:Lecz będzie pretekst do złagodzenia kary
Piłka kopana we wszystkich odsłonach
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
- Bastian
- Sułtan Maroka
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
A tak w ogóle, to jestem zawiedziony poziomem piosenki, którą zaintonował. Myślałem, że po "Nawet pan Zdzisław p***oli Odrę Wodzisław" nic mnie już nie zdziwi, a tu goście przez bitą minutę radośnie śpiewają pioseneczkę składającą się z bodajże 6 słów.
"Ale ty jesteś mądry, Bonifacy!"
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
To nie jest prawdziwy Klub Kokosa. Po parku to nie to samo, co po schodach na trybunach. Józek się starzeje najwyraźniej.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
W klubie Kokosa nie ma Kokosa, Kokos ćwiczy z Młodą Ekstraklasą... A Nieciecza może awansować, wyścig o awans do Ekstraklasy przypomina walkę o mistrzostwo: wyścig niepełnosprawnych, ciężarnych żółwic.
- M_Szymkowiak
- Kontakt:
Podobnież w razie awansu mają grać na Cracovii. Osobiście chciałbym żeby awansowała Pogoń Szczecin i GKS Katowice.Pawel_ pisze: 'Słonie' dadzą radę i awansują do Ekstraklasy?
105 Dworzec Gł. - Al. 29 Listopada - Majora - Prądnik Czerwony
439 Czyżyny Dworzec autobusowy - Al. 29 Listopada - Nowy Kleparz - Czarnowiejska - Mydlniki
Scania CN113ALB na Facebook'u
439 Czyżyny Dworzec autobusowy - Al. 29 Listopada - Nowy Kleparz - Czarnowiejska - Mydlniki
Nie przypomina Ci to czegoś?Szeregowy_Równoległy pisze:A Nieciecza może awansować, wyścig o awans do Ekstraklasy przypomina walkę o mistrzostwo: wyścig niepełnosprawnych, ciężarnych żółwic.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Hmm... Nie, chyba z niczym mi się to nie kojarzy. Najwyżej porównanie zużyte, bo akurat to lubię i prawdopodobnie ciężarnych żółwic/ślimaczyc nadużywam.pawcio pisze:Nie przypomina Ci to czegoś?Szeregowy_Równoległy pisze:A Nieciecza może awansować, wyścig o awans do Ekstraklasy przypomina walkę o mistrzostwo: wyścig niepełnosprawnych, ciężarnych żółwic.
[ Dodano: |10 Maj 2012|, 2012 17:11 ]
Piłkarze Śląska świętują mistrzostwo. Mila to niby taaaaaki kibic Legii, a Celeban chyba może zakończyć negocjacje z Legią. Ech, kompleksy...
Jest to oficjalna feta, więc wypadałoby chyba pomyśleć nad jakimiś karami dla grajków Śląska?
No to kiepsko z Tobą, skoro nie pamiętasz jak wyglądał antywyścig o tytuł mistrzowski.Szeregowy_Równoległy pisze:Nie, chyba z niczym mi się to nie kojarzy.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
pawcio pisze:Nie przypomina Ci to czegoś?Szeregowy_Równoległy pisze:A Nieciecza może awansować, wyścig o awans do Ekstraklasy przypomina walkę o mistrzostwo: wyścig niepełnosprawnych, ciężarnych żółwic.
Mam wrażenie, że pogrubiony fragment mojej wypowiedzi sugeruje, że o wyścigu o mistrza jednak pamiętałem. Liczyłem, że mam sobie przypomnieć coś innego, niż to, o czym już wspomniałempawcio pisze:No to kiepsko z Tobą, skoro nie pamiętasz jak wyglądał antywyścig o tytuł mistrzowski.Szeregowy_Równoległy pisze:Nie, chyba z niczym mi się to nie kojarzy.
- M_Szymkowiak
- Kontakt:
http://sport.interia.pl/klub-lech-pozna ... nId,604788
Ciekawe co zrobią ze Śląskiem w takim wypadku, jeżeli będą konsekwentni to pół drużyny powinni zdyskwalifikować
Ciekawe co zrobią ze Śląskiem w takim wypadku, jeżeli będą konsekwentni to pół drużyny powinni zdyskwalifikować
105 Dworzec Gł. - Al. 29 Listopada - Majora - Prądnik Czerwony