Występują problemy techniczne po stronie dostawcy hostingu. W trakcie prac naprawczych możliwe są przerwy w dostępie do forum.
Komunikacja na Tarchominie i Nowodworach
Moderator: Wiliam
To inaczej: na 95% przesiadka 214
S3 wychodzi, a w przeciwnym wypadku pociąg na DwG + metro + tram. W wariancie awaryjnym tracisz np. 1 minutę. Warunek działania tego: klient musi być poinformowany o problemie na S3.
Czy pełzający zamach stanu zostanie odkręcony?
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
Dojeżdżać do pociagu (niezbyt częstym autobusem), żeby się przesiąść na metro, podczas gdy do metra można dojechać autobusami dosłownie odbijającymi się od siebie...MichalJ pisze:Konkretnie, to od przesiadki jeszcze nikt nie umarł.
[ Dodano: |16 Maj 2012|, 2012 13:03 ]
I kolejny warunek: kombinacja 214 + S3 + tram/bus musi być szybsza od wariantu 101 + metro + tram/bus.KwZ pisze:Warunek działania tego: klient musi być poinformowany o problemie na S3.
O niezbyt wygodnej przesiadce na kolej nie będę wspominał.
S4 | R8 | R90 | RE8 | RE90 || 10 | 11 || 105 | 136 | 167 | 178 | 184 | 186 | 414 | 523 | N43
I całe 519 tak jeździ?MichalJ pisze:http://www.ztm.waw.pl/bazaS/20120513/519/305501.HTM
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
Kursy wariantowe nie oznaczają, że linia podstawowo również kursuje co 3h.MichalJ pisze:Co pasażera ze Starych Kabat obchodzą kursy skądinąd?
Napisałem wskaż linię, a nie kursy wariantowe. Tym sposobem można zjazdy do zajezdni pokazać jako przejazdy 2x dziennie.MichalJ pisze:Ale co to ma do rzeczy?
-
bartoni722
Jestem za. Poza tym 186 ma większą częstotliwość i potrzebuje więcej miejsca na postój. A rzadkie obecnie 508 będzie miało miejsce i na Metro Marymont i na Tarchominie (miejsce na 2 przeguby).TGM pisze:Cza po otwarciu Północnego w sumie nie powinno się zamienić 508 i 186 krańcami skoro 508 jest teraz bardziej dla Modlińskiej, a Nowodwory zyskałyby połączenie z Wolą?