Informacja pasażerska
-
bartoni722
Czy ktoś mógłby się zdecydować, czy linie 4, 15 i 16 to kursują jako NOWA TRASA czy TRASA ZMIENIONA? Od kilku dni obserwuję burdel tablicowo-wyświetlaczowy na mieście na w/w liniach...
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Wczoraj widziałem 15, która jechała sobie radośnie aleją JPII z (bezsensownie przewijanym) krańcem "Marymont Potok" bez żadnej z ww adnotacji...
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
-
Stary Pingwin
Bo trzeba przeprogramować sterownik, ale pewni informatycy do tego jeszcze nie dorośli.Stary Pingwin pisze:W swingu można wyświetlić tylko "trasa zmieniona".
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
-
Stary Pingwin
-
Stary Pingwin
No mogli (podobnie jak Woronicza 85xx), aczkolwiek akcja musiała być zaplanowana, bo 3301 specjalnie czekał aż 8180 przyjedzie, który też przyjechał specjalnie o 15 minut za wcześnie. Man był o 11:00, bez problemu by odjechał o 11:06, ale nie mógł, bo kierowca na dechy czekał. Dopiero o 11:15 udało się odjechać. Drugi Man też 2-3 minuty opóźniony odjechał. 
ZTM podpisał umowę z pewna firmą na nagłośnienie w do tej pory cichych wozach. Na początek kilkadziesiąt sztuk U18, kolejna już teraz partia U12 i (sic!SG pisze:Właśnie mi się przypomniało! Jechałem dzisiaj N421509 i byłem zdziwiony jak usłyszałem "Następny przystanek PKP Koło-przystanek na żądanie" od kiedy seria 15xx gada?
Pozdrawiam
[||==||][==||==||]
[||==||][==||==||]