reserved pisze:Nie sądziłem, że czas od godziny, w której pociąg wyrusza z Lotniska Chopina do godziny, w której pociąg staje rozkładowo przy Warszawie Centralnej jest chamsko nakręcanym argumentem.
Problem w tym, co Ci wyraźnie już kilkukrotnie wskazano, że wziąłeś czas pomiędzy odjazdem z Lotniska oraz odjazdem z Centralnej (a nie przyjazdem na nią). To tak, jakbyś wziął czas między przyjazdem 444 na Centralny, a przybyciem tej brygady do ZOO. Pewnie godzinka będzie.
Nikt od czci i wiary Cię nie odsądza, więc nie wiem, po grzyba dalej brniesz w dyskusję, w której stoisz na z góry straconej pozycji? Na razie wskazano Ci błąd i polecono nie grzeszyć więcej. Za dalsze dyskutowanie na poziomie mylenia odjazdu z przyjazdem polecą teksty o autokompromitacji, po czym po raz 1001 oświadczysz, że opuszczasz forum, bo nie można mieć własnego zdania.
Kisiel (sprawdzić w encyklopedii, że to nie tylko deser z mąki ziemniaczanej) kiedyś powiedział, że wolność słowa nie oznacza wolności mówienia głupstw.
W tym wszystkim masz prawo do jednego:
reserved pisze:przede wszystkim mogę się tylko domyślać, co może znaczyć SRJP
A więc lekcja na dziś: Sieciowy Rozkład Jazdy Pociągów.
Dlaczego pieprzone pierożki są dobre, a pieprzone życie już nie? (B. Schaeffer)
Historia uczy jednego - nigdy nikogo niczego nie nauczyła.