Euro 2012 - przebieg turnieju
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Nie jesteś koneserem. Ja też nie. Za to Szpaku jest, bo powiedział, że koneserom mecz może się podobać, a potem wychwalał poziom spotkania 
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Pawcio jest koneserem. Ktoś mi buchnął zegar, a był najbardziej pasjonującym elementem spotkania.
- fik
- Naczelne Chamidło
Nie spotkałem się z taką interpretacją, ale wierzę na słowo. Co prawda uważam, że FIFA lepiej by zrobiła, jakby zajęła się symulantami, ale niech już będzie.pawcio pisze:Zgodnie obowiązującą doktryną atak wyprostowaną nogą sunącą nie po ziemi, a w powietrzu (tzw. flying tackle) powinien być karany czerwoną kartką niezależnie od jego celności i dalszych skutków.
Ej, naprawdę taka retoryka nie jest potrzebna, zwłaszcza, że to nie pierwszy raz.Szeregowy_Równoległy pisze: Masz uraz do Niemców, że pozwalasz ich kopać?
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Fakt, chyba już kiedyś chciałem ci odpowiedzieć krotochwilnym fragmentem "Testosteronu" doszukując się przyczyn traumyfik pisze:Ej, naprawdę taka retoryka nie jest potrzebna, zwłaszcza, że to nie pierwszy raz.Szeregowy_Równoległy pisze: Masz uraz do Niemców, że pozwalasz ich kopać?
[ Dodano: |10 Cze 2012|, 2012 19:17 ]
O, materiał szkoleniowy dla Franka Smudy: czemu warto robić zmiany i co można dzięki zmianom osiągnąć...
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Ramos próbujący strzelać przewrotką... To nie mogło się dobrze skończyć 
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Z Valencii. Obrońcopomocnik. Właśnie przechodzi do Barcelony. Ale ten Torres jest siusiakowy... Balotelli jest po prostu głupi, Torres natomiast jest bez formy. No i drewniany się z wiekiem robi.
- Bastian
- Sułtan Maroka
No, w sumie nie ma co narzekać - zaczęliśmy turniej dokładnie tak samo, jak Hiszpanie i Włosi 
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow