Ale że deszcz? W Radomiu?MZ pisze:W Radomiu już padało
Ciepło!
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
Bastian pisze:O, coś nawet grzmi od zachodu!
Na zachód od Nowych Włoch zarejestrowałem przynajmniej 3 błyski, z czego tylko raz (ok. 20:03) dało się słyszeć grzmot. Później już nic nie widziałem i nic nie słyszałemBywalec pisze:No też przed chwilą mi się tak wydawało, ale jak spojrzałem na radar, to nic w pobliżu Warszawy nie ma, więc uznałem, że się przesłyszałem, ale jednak jeszcze tak źle ze mną nie jest
Mnie to jednak martwi to, że jeżeli do rana będzie tak padać jak teraz to znów mi zacznie w domu dach przeciekać
Były 2 grzmoty i błyski na Gocławiu, do naprawy dachu polecam użyć znanych i cenionych materiałów: http://www.icopal.pl/ chyba że dach przecieka na złej/ starej obróbce blacharskiej lub z rynien starych, liśćmi zapchanych lub porośniętych mchem. Możliwy jest też przeciek w okolicy kominów wentylacyjnych. Konserwacja jest istotna nie warto o niej zapominać.
Pozdrawiam. Szerokiej drogi.
Ikarus
Ikarus
@ikarus: Budynek nie nasz. Przy narożniku rozsypała się papa bo była w nieodpowiednich warunkach kładziona. Było wielokrotnie zgłaszane i nic - PKP... 
Tymczasem, według radaru burzowego od południa nadchodzi nad Warszawę burza z dość dużą ilością wyładowań. Przed momentem dało się słyszeć pierwsze pomruki...
Tymczasem, według radaru burzowego od południa nadchodzi nad Warszawę burza z dość dużą ilością wyładowań. Przed momentem dało się słyszeć pierwsze pomruki...
- R-9 Chełmska