A z ciebie to taki drugi Szpakowski, musisz wszystko skomentować i obrobić zdanie tak żeby było śmieszne.reserved pisze:Z Ciebie to taki drugi Niesiołowski. Nie potrafisz chyba prostego zdania napisać bez żadnego wulgaryzmu.
Spis autobusów miejskich w złym stanie technicznym
Akurat wspominanym 6880 miałem okazję jechać w niedzielę na 180 i byłem zdruzgotany! Takim złomem już naprawdę bardzo dawno w Warszawie nie jechałem. Dziura w ścianie zaklejona jakąś srebrną dyktą, syf, chlew, jakieś drewniane płyty między rurkami, odchodząca podłoga i listwy, porozrywana tapicerka. Do tego brudno i śmierdzi. A dymi jak smok! Ale może niedługo zobaczymy go po remoncie blachy 
Fakt, jest złomem , a pomyślec że 2 lata temu był jeszcze zadbanymaciej180 pisze:Akurat wspominanym 6880 miałem okazję jechać w niedzielę na 180 i byłem zdruzgotany! Takim złomem już naprawdę bardzo dawno w Warszawie nie jechałem. Dziura w ścianie zaklejona jakąś srebrną dyktą, syf, chlew, jakieś drewniane płyty między rurkami, odchodząca podłoga i listwy, porozrywana tapicerka. Do tego brudno i śmierdzi. A dymi jak smok! Ale może niedługo zobaczymy go po remoncie blachy
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
A715: skrzynia - tragedia. Szarpie, zrzuca po dwa biegi, w pierwszym z brzegu U10 skrzynia pracuje lepiej. Retarder też bardzo nieprzyjemny. No i hamulce... Dotyka się pedału, a tu nic. Wciska się odrobinę bardziej, po czym następuje dzikie szarpnięcie oznaczające, że retarder zadziałał, a następnie wózek zaczyna chcieć stawać w miejscu. Gorzej niż w Alpino. Wyciek paliwa to przy tym nieistotny drobiazg.
A tak narzekałeś na A725 to dostałeś ,,lepszego" - A715Szeregowy_Równoległy pisze:A715: skrzynia - tragedia. Szarpie, zrzuca po dwa biegi, w pierwszym z brzegu U10 skrzynia pracuje lepiej. Retarder też bardzo nieprzyjemny. No i hamulce... Dotyka się pedału, a tu nic. Wciska się odrobinę bardziej, po czym następuje dzikie szarpnięcie oznaczające, że retarder zadziałał, a następnie wózek zaczyna chcieć stawać w miejscu. Gorzej niż w Alpino. Wyciek paliwa to przy tym nieistotny drobiazg.
W Kabinie bród jest ale w lepszym Stanie Technicznym od A715
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Nie narzekałem na stan techniczny A725, narzekałem na to, że wóz jest bardzo zapuszczony. Jak ktoś sprawi, że nie będę się przyklejał do kierownicy, to mogę nim jeździć. Z tego co wiem, fotel w nim jakiś czas temu wymieniono, więc dużo nie zostało do zrobienia.Professor pisze:A tak narzekałeś na A725 to dostałeś ,,lepszego" - A715
Jeszcze nie. Ale za to jest szansa, że się nie zagotujePawel_ pisze:Jeszcze jej nie wyklepali?
Tych kartek nie było. Wróciły? Roleta jest, tylko chęci nie ma.Pawel_ pisze:Co do A725. Te kartki w formacie A4, które służą jako 'coś' przeciwsłonecznego, to inwencja twórcza właściciela?!
Inwencję to raczej Ty masz...Ortograficzną...Professor pisze:W Kabinie bród jest
Linia 155: 1966-2011
155 STRĄKOWA Górczewska-Świętokrzyska TORWAR
166 OBOZOWA Marszałkowska-Książęca TORWAR
182 OS.OSTROBRAMSKA Trasa Łazienkowska-Wałbrzyska URSYNÓW PŁD. (OS.OSTROBRAMSKA-OKĘCIE)
WAA 894 C,WAB 655 C,WAB 972 C,WAB 097 P, WAB 186 P, WAB 055 P, WXC 512M,WX 69712.
155 STRĄKOWA Górczewska-Świętokrzyska TORWAR
166 OBOZOWA Marszałkowska-Książęca TORWAR
182 OS.OSTROBRAMSKA Trasa Łazienkowska-Wałbrzyska URSYNÓW PŁD. (OS.OSTROBRAMSKA-OKĘCIE)
WAA 894 C,WAB 655 C,WAB 972 C,WAB 097 P, WAB 186 P, WAB 055 P, WXC 512M,WX 69712.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Wymienili radio na gwarancji, a nie naprawiali. A te teksty... wiesz, mi było głupio, jak siedziałem w kabinie mając świadomość, że te głupoty może ktoś przeczytać i w jakikolwiek sposób powiązać ze mną. Bardziej żenujące były tylko wlepki wychwalające PiS i Solidarnych 2010.Professor pisze:Radio z miesiąc temu zrobili, tak inwencja twórcza : teksty z internetu typu : Rację mam zawsze ja - czyli kierowca itd