Komunikacja w okresie letnich wakacji 2012
Moderator: Wiliam
Rozkład linii legionowskich taki sam jak w zeszłym roku, tylko godziny się nie co pozmieniały. Na wspólnym odcinku co 10 min. 723 co 10 z dziurami do co 20 na kursy 731. Na 731 nie będzie już dodatkowych kursów z Przylesia. Będzie więcej BWL-ek 731=>723 bo niby brygady zjeżdżają z 723 a linia nadal co 30 minut. 723: 4dA, 3dB, 4c, 731: 5c. DS bez zmian.
102,105,109,115,157,183,500,514,N21,N24,N63,N71,723,731,736,L-9,L10,L11,S2,S3,S9,RL,R2,R9
Po kiego diabła utrzymuje się E na Północnym? 101 da radę samo przy podbiciu do 5 w szczycie i jeszcze będą luzy.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
Czasami to kwestia jakiegoś mikroszczytu czy koordynacji. Bywa. Ale chwalić się tym przesadnie nie ma sensu. Niestety osoby piszące komunikaty dla publiczności nie mają pojęcia, co się święci w bilansie taborowym (bo to mało kto w ogóle ogarnia), więc wrzuca się dla świętego spokoju wszystko.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Rozbawił mnie rozkład wakacyjny 186 - co 10/15/15 - ZTM chyba lekko przesadził z obcinaniem częstotliwości takiej linii
Ciekawi mnie dlaczego do pocięcia wakacyjnego nie poszły 516, 302 lub 510:?: Na duży plus trzeba przyznać pozostawienie atrakcyjnej częstotliwości 509, oraz brak obcinania kursów 508 i 511.
Najbardziej mnie zastanawia i jednocześnie cieszy brak zmian na 705/735/736 i utrzymanie po raz pierwszy kursowania 734 na wakacje
Czy ktoś może wie jaka będzie obsługa 735 w DP tzn. czy pojawią się przeguby? Zajdą jakieś zmiany obsługowe na 734? 
Najbardziej mnie zastanawia i jednocześnie cieszy brak zmian na 705/735/736 i utrzymanie po raz pierwszy kursowania 734 na wakacje
N64 DW.Centralny...-Płochocińska-Jana Kazimierza- PKP Nieporęt/Białobrzegi
526 BRÓDNO PODGRODZIE - SZCZĘŚLIWICE
Tak dla budowy parkingów Park & Ride
526 BRÓDNO PODGRODZIE - SZCZĘŚLIWICE
Tak dla budowy parkingów Park & Ride
Podziel swoją winę na 2, bo ja też się do tego przyczyniłem. Proponowałem, żeby 800 jeździło co 40 minut 2 brygadami, to dali co 80 minut jedną. W zasadzie chyba ta linia wytrzyma. Ewentualnie można puścić większy autobus na wakacje (SU12 w weekend chyba się znajdzie)?ashir pisze:A zauważyliście, że 800 od 2 lipca będzie jeździło co 80 minut (1 Solina), a nie jak dotychczas co godzinę (2 Soliny)? Nie wiedziałem, że pośrednio przyczynię się do obniżenia częstotliwości tej linii.