Tu już nie ma co ciachać. Wcześniej już dorżnięto tą niegdyś dobrą linię.zeus pisze:Ciekawi mnie dlaczego do pocięcia wakacyjnego nie poszły [..] 302
Komunikacja w okresie letnich wakacji 2012
Moderator: Wiliam
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
-
bartoni722
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
No cóż, może przy okazji tych zmian w rozkładach ktoś wymieni wreszcie rozkład 414 na Dickensa, bo mimo wprowadzenia tam niskaczy na sporą część kursów od września - wciąż wisi rozkład bez nich.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Jakie godzinne postoje? W kwietniu postój wynosił ok. 30 minut, nie pamiętasz czas przejazdu półkursu - 40 minut?Jakub pisze:Na 800 były niepotrzebne prawie godzinne postoje na mlocinach. I tak frekwencja jest nieduża i linia sobie poradzi. Czy mógłby ktoś przedstawić zmiany obsługowe na wakacje? Czy coś się fajnego zmienia? I co z tym woroniczanskim dodatkiem na 185 od lipca?
Na przystankach (wszystkich na trasie) 131 wisi z częścią kursów niskich, a w internecie i w naturze od dawna wszystkie są niskie.Glonojad pisze:No cóż, może przy okazji tych zmian w rozkładach ktoś wymieni wreszcie rozkład 414 na Dickensa, bo mimo wprowadzenia tam niskaczy na sporą część kursów od września - wciąż wisi rozkład bez nich.
Wbrew gadaniu, że rozkłady na www i na przystankach muszą być identyczne, takich zmian się nie wiesza.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Może "identyczność" jest nieklasycznie zdefiniowana...
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- ZaciszaniN
- Kontakt:
Nie.zeus pisze:Czy ktoś może wie jaka będzie obsługa 735 w DP tzn. czy pojawią się przeguby? Zajdą jakieś zmiany obsługowe na 734?
Nie. Dwa z "Kleszczowej" i jeden z "Ostrobramskiej" wielkopojemne, z "Woronicza" też, z tym że na Ikarusa.shirta pisze:Właśnie zauażyłem, ZTM zrobił prezent i jeden dodatek jest wysoki. Czy te dodatki pozostaną krótkie?Lukasz436 pisze:Na 185 będzie Woronicza zjazdami do Rzymowskiego...
Jak toashir pisze:Nie wiedziałem, że pośrednio przyczynię się do obniżenia częstotliwości tej linii.
Hmmm...Jakub pisze:Czy mógłby ktoś przedstawić zmiany obsługowe na wakacje? Czy coś się fajnego zmienia?
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.
Bo to ja załatwiłem mocne obcięcie czasu przejazdu z 39-40 minut do 31-32 minut. A to i tak z małym zapasem na korki, bo udowodniłem, że bez problemu całą trasę dało się nawet w 25 minut przejechać. Gdyby ten czas przejazdu nadal był niezmieniony to ZTM nie zmiejszyłby częstoliwości 800, bo 80 minut to same kółko bez postojów na obydwu krańcach zajmowało.ZaciszaniN pisze:Jak toashir pisze:Nie wiedziałem, że pośrednio przyczynię się do obniżenia częstotliwości tej linii.![]()
![]()