Tę jedną brygadę to ma mieć ta lepsza zajezdnia, czy Ursus?Adam G. pisze:Nawiasem mówiąc, przy częstotliwości 60min i ładnej pogodzie, w 800 potrafiły się dziać dantejskie sceny. Co będzie teraz?
Komunikacja w okresie letnich wakacji 2012
Moderator: Wiliam
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Tia, a potem nasz dyżurny naszą Soliną i tak będzie to śmigaćAdam G. pisze:Ta lepsza, czyli UrsusSzeregowy_Równoległy pisze:Tę jedną brygadę to ma mieć ta lepsza zajezdnia, czy Ursus?
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Ze względu na liczbę linii zapewne jest na końcu kolejki "do koordynacji" i nigdy na nią nie wystarcza czasu.
Z drugiej strony jednak można podać zapewne wiele miejsc, gdzie nawet dwie linie o tej samej częstotliwości nie są dobrze skoordynowane (albo nawet wcale), więc problem chyba jednak ma charakter systemowy...
Z drugiej strony jednak można podać zapewne wiele miejsc, gdzie nawet dwie linie o tej samej częstotliwości nie są dobrze skoordynowane (albo nawet wcale), więc problem chyba jednak ma charakter systemowy...
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Problem charakter systemowy ma o tyle, że to się opiera (jak podejrzewam) cały czas na ręcznej dłubaninie. Na Mickiewicza na pewno 122 wisi na Piaskach i Bemowie, a 185 na Sielcach. 181 mogą blokować dość krótkie postoje, chyba tylko 157 po przeprowadzce na Białobrzeską zostało uwolnione. Jeżeli nikt tego przy okazji pod 521 nie podpiął.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Wygląda na to, że "ofiarą" wakacyjnych oszczędności padła także brygada 2/146, jedyna, na której jeżdżą SU15 i SU18. Dziś podjechało SU12, które i tak zepsuło się przy Moście Siekierkowskim. Ciekawe czemu mają służyć takie cięcia na tej linii, ona nie jeździ do żadnych szkół czy uczelni, a wręcz przeciwnie w lato ma większe obłożenie dzięki babciom i dziadkom jeżdżącym na działki do Wawra...
MotorMan 
Klawisz pisze:Wygląda na to, że "ofiarą" wakacyjnych oszczędności padła także brygada 2/146, jedyna, na której jeżdżą SU15 i SU18. Dziś podjechało SU12, które i tak zepsuło się przy Moście Siekierkowskim. Ciekawe czemu mają służyć takie cięcia na tej linii, ona nie jeździ do żadnych szkół czy uczelni, a wręcz przeciwnie w lato ma większe obłożenie dzięki babciom i dziadkom jeżdżącym na działki do Wawra...
3/147 też się skurczyło do 12 metrów
5280
181 w DS ma 17 minut postoju na Wilsonie i 13 na cmentarzu. Nie jestem pewien czy nie dałoby się przebudować nieco rozkładu...pawcio pisze:Problem charakter systemowy ma o tyle, że to się opiera (jak podejrzewam) cały czas na ręcznej dłubaninie. Na Mickiewicza na pewno 122 wisi na Piaskach i Bemowie, a 185 na Sielcach. 181 mogą blokować dość krótkie postoje, chyba tylko 157 po przeprowadzce na Białobrzeską zostało uwolnione. Jeżeli nikt tego przy okazji pod 521 nie podpiął.
Problem nie leży w Mickiewicza (gdzie jest w bród linii, więc ani 122 ani 15 bym nie brał pod uwagę), tylko w relacji Ruda (ul. Klaudyny) - Wilsona.
Dziwne bo od wielu lat na wakacje w DP wchodziły przeguby ma 735, ciekawe jak ZTM sobie wyobraża upychanie ludzi w solówkach w czasie wkacjiZaciszaniN pisze:zeus napisał/a:
Czy ktoś może wie jaka będzie obsługa 735 w DP tzn. czy pojawią się przeguby? Zajdą jakieś zmiany obsługowe na 734?
Nie.
N64 DW.Centralny...-Płochocińska-Jana Kazimierza- PKP Nieporęt/Białobrzegi
526 BRÓDNO PODGRODZIE - SZCZĘŚLIWICE
Tak dla budowy parkingów Park & Ride
Osobiście cieszy mnie to, ale cięcia wakacyjne bardziej polegały wtedy na zawieszeniu 734 i lekkim ograniczeniu innych linii, ale na 735 zawsze pojawiały się przeguby...ashir pisze:Na wakacje było też podcinane 705, a nie jest.
N64 DW.Centralny...-Płochocińska-Jana Kazimierza- PKP Nieporęt/Białobrzegi