Występują problemy techniczne po stronie dostawcy hostingu. W trakcie prac naprawczych możliwe są przerwy w dostępie do forum.
Trasa tramwajowa na Tarchomin i Nowodwory
Moderator: Wiliam
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Sądzę, że wagony do obsługi będą na długo przed zakończeniem robót.MeWa pisze:Ojej, nic wielkiego - na razie i tak nie byłoby czym tam jeździć
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- tarantula01
- Kontakt:
Okrągła odpowiedź na wniosek dotyczący tramwaju wzdłuż Modlińśkiej:
http://radny.com.pl/dok2kadencja/pisma2 ... zel_tw.jpg
http://radny.com.pl/dok2kadencja/pisma2 ... zel_tw.jpg
Tak dla warszawskiej obwodnicy www.siskom.waw.pl
Na zdjęciu jest ul. Światowida. Ciekawe, czy tramwaj też tak będą budować?
Wojciech Tumasz
radny dz. Białołeka
www.radny.com.pl
Wojciech Tumasz
radny dz. Białołeka
www.radny.com.pl
- Bastian
- Sułtan Maroka
No a co ma wynikać? Przecież to nie TW wyciągną pieniądze z sejfu i rzekną: "budować!" 
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Bastian
- Sułtan Maroka
Oczywiście. Choćby przez Biuro Drogownictwa i Komunikacji.Wolfchen pisze:czy w takim razie nie byłoby bardziej celowe adresować tego pisma do UM?
Przy czym oni poprosiliby TW o odpowiedź, bo prawda jest taka, że więcej po prostu nie wiadomo.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
- tarantula01
- Kontakt:
Ja tam nic nie pisałem do TW, zresztą w piśmie z TW jest wskazanie źródła wniosku: GP.V..., co oznacza Gabinet Prezydenta, bo i wniosek trafił do Prezydenta:Bastian pisze:Oczywiście. Choćby przez Biuro Drogownictwa i Komunikacji.Wolfchen pisze:czy w takim razie nie byłoby bardziej celowe adresować tego pisma do UM?
Przy czym oni poprosiliby TW o odpowiedź, bo prawda jest taka, że więcej po prostu nie wiadomo.
viewtopic.php?p=759499#759499 , czyli do "głowy", a nie do "rąk", nie uwłaczając rękom.
Tak dla warszawskiej obwodnicy www.siskom.waw.pl
Wojciech Tumasz
radny dz. Białołeka
www.radny.com.pl
Wojciech Tumasz
radny dz. Białołeka
www.radny.com.pl