Choćbyście - nie wiem jakie - wbijali mi szpileczki, wciskali złośliwostki, próbowali mnie szantażować emocjonalnie i manipulować to ta rzecz nie zmieni się ani na jotę. Zamykanie tematów będzie obowiązywało właśnie dlatego, że jest skuteczne i to nie podlega żadnej dyskusji.chester pisze:To zamykanie tematów nazywasz cierpliwością? Nastolatka chyba i to wczesnego.
[Humor-czarny] O komunikacji w sieci
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
15/12/2005-12/7/2019
Ja nie dyskutuję z zamykaniem tematów, bo mnie w gruncie rzeczy to nic nie obchodzi, możecie sobie zamykać do woli. Polemizuję jedynie ze słowem "cierpliwość" zestawionym z owczym pędem do zamykania, obrażania się, foszenia, ciągłego "jak się nie podoba, to..." (jakby nikt o tym nie wiedział), itp. Nie zmieniajmy znaczenia słów 
Dlaczego pieprzone pierożki są dobre, a pieprzone życie już nie? (B. Schaeffer)
Historia uczy jednego - nigdy nikogo niczego nie nauczyła.
Historia uczy jednego - nigdy nikogo niczego nie nauczyła.
Gdybyśmy rzeczywiście byli niecierpliwi, to - zapewniam Cię - to forum wyglądałoby zupełnie inaczej niż wygląda. Ale tak to już jest: jak wszystko działa sprawnie, to nikt tego nie zauważa, jak trafi się problem albo niepopularna decyzja robi się wrzask, że "niekompetencja", "kompromitacja" tudzieżchester pisze:Polemizuję jedynie ze słowem "cierpliwość"
chester pisze:owczym pędem do zamykania, obrażania się, foszenia, ciągłego "jak się nie podoba, to..." (jakby nikt o tym nie wiedział),
15/12/2005-12/7/2019
Jelczyk założył nowe forum. Jak coś się nie podoba to możesz tam się zarejestrowaćchester pisze:"jak się nie podoba, to..."
http://komunikacjamiejska.phorum.pl/index.php
- Bastian
- Sułtan Maroka
Czy wreszcie ktoś litościwy mu powie, żeby założył bloga, a nie forum? Ja nie wnikam w wartość jego pisaniny, ale to, czego mu - jak się wydaje - potrzeba do szczęścia, to możliwość publikowania bieżących "wspomnień" z możliwością ich komentowania przez przeglądających, a nie forum, którego nie umie ogarnąć i na którego nikt sensowny nie zagląda, bo i po co...Premo pisze:Jelczyk założył nowe forum.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow