Komunikacja miejska w Ursusie
Moderator: Wiliam
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Będzie, na ten Młynów przez Karolkową bym to puścił. A Wałowicka wydaje się sensownym krańcem dla linii, która z PKP Ursus, przez Skorosze, ma dostarczyć ludzi (nie jest ich jakoś strasznie dużo) do 191 i reszty.
Ja bym to 178 w cholerę skasował, a 206 od skrzyżowania Potrzebnej z Sympatyczną puścił Wałowicką, Globusową i dalej na Ursus jak 178.
Ten pomysł jest dobry, ale nie wiem, czy jest możliwy przejazd Karolkową dla autobusów od przystanku SIEDMIOGRODZKA do Wolskiej oraz czy jest możliwość lewoskrętu z Wolskiej w Karolkową przy powrocie. Poza tym przystanek krańcowy musiałby być: OKOPOWA 05, żeby ktoś z tego korzystał.Radko pisze:Można by 178 skrócić na Okopową.
[ Dodano: |9 Lip 2012|, 2012 17:52 ]
206 musi mieć połączenie z przystankiem PKP WŁOCHY. Nie jest możliwa modyfikacja trasy, chyba, że jej wydłużenie (tylko po co?).ZEA_R-0 pisze:Ja bym to 178 w cholerę skasował, a 206 od skrzyżowania Potrzebnej z Sympatyczną puścił Wałowicką, Globusową i dalej na Ursus jak 178.
Tylko czy wtedy nie pogorszymy komunikacji na południowych rubieżachZEA_R-0 pisze:Ja bym to 178 w cholerę skasował, a 206 od skrzyżowania Potrzebnej z Sympatyczną puścił Wałowicką, Globusową i dalej na Ursus jak 178.
Ursusa zamieniając linię o częstotliwości „śmieciowej” na linię o częstotliwości „całkowicie żenującej”? No, chyba żeby skierować 177 cały czas przez Spisaka i pętlę PKP Ursus (o ile dałoby się…) i skoordynować, ale założę się że ona pewnie pełni na Pużaka i Boh. Warszawy jakieś ważne funkcje dowozu do czegośtam…
- Bastian
- Sułtan Maroka
Tego nie rozumiemRadko pisze:Towarowa, Wolska - OKOPOWA - Wolska, Karolkowa
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Wtedy wozy z 178 skierowałoby się na 206 zagęszczając częstotliwość.Vilén pisze:Tylko czy wtedy nie pogorszymy komunikacji na południowych rubieżach
Ursusa zamieniając linię o częstotliwości „śmieciowej” na linię o częstotliwości „całkowicie żenującej”? No, chyba żeby skierować 177 cały czas przez Spisaka i pętlę PKP Ursus (o ile dałoby się…) i skoordynować, ale założę się że ona pewnie pełni na Pużaka i Boh. Warszawy jakieś ważne funkcje dowozu do czegośtam…
Że on pusty tam jeździ to ja wiem, ale brygadowo chyba to wychodzi lepiej, bo mniej brygad pójdzie na takie wzmocnione i wydłużone 206 niż na jednobrygadowe + obecne 178. Chyba.
No tu już lepiej chyba skrócić 178 do odcinka PKP Ursus – Wałowicka, i nic nie kombinować z 206… Tak, wiem, mnożenie linii. Ale bez dogłębnej reformy we Włochach i Ursusie raczej nic lepszego nie da się wymyślić…ZEA_R-0 pisze:Że on pusty tam jeździ to ja wiem, ale brygadowo chyba to wychodzi lepiej, bo mniej brygad pójdzie na takie wzmocnione i wydłużone 206 niż na jednobrygadowe + obecne 178. Chyba.