Bastian pisze:
Ja się spodziewam, że dalsza część i tak powstanie przy okazji budowy wiaduktu nad łącznikiem A2 - AK. Absurdem by było nie zrobienie jej przy tej okazji.
Sprawdzałeś ostatnio, w jakim mieście żyjesz? To tylko najbogatsze miasto w Polsce, na tramwaje tu nie ma pieniędzy...
Litości, z Włoch na Kasprowicza jechałem z jedną przesiadką, a ty byś mi chciał zafundować dwie, i to na ciągu ulic prostym jak drut?
Kurczę, coś w tym jest. Zaproponowałbym pomerdanie 167 dla równowagi, ale akurat Włochom by to nie poprawiło. 189 jest za krótkie....
Zresztą, czego się - w tym konkretnym wypadku - spodziewasz? Nawet, gdyby powstało 11 Huta - Cm. Wolski, to dowiozłoby cię ono jedynie do Huty, a na Kasprowicza i tak byś się musiał przesiąść w Al. Reymonta...
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.