No ale czego ty oczekujesz? Gdzie kasa? Gdzie piłkarze? Gdzie trenerzy? Jedyne, co jest, to kilka stadionów...Rosa pisze:Ach, liga w tym sezonie będzie taka pasjonujaca a poziom zapewne taki wysoki.
Piłka kopana we wszystkich odsłonach
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
- Bastian
- Sułtan Maroka
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Jak to gdzie, na testach w Azerbejdżanie. MOŻE uda im się załapac na grę w tamtejszych zespolachBastian pisze:Gdzie piłkarze?Rosa pisze:Ach, liga w tym sezonie będzie taka pasjonujaca a poziom zapewne taki wysoki.
http://www.weszlo.com/news/11251-Smutny ... rbejdzanie
-
Krzysiek_S
- M_Szymkowiak
- Kontakt:
A jak tam sprawa Polonii / GieKSy? Parę dni mnie nie było i nic nie wiem na ten temat.
105 Dworzec Gł. - Al. 29 Listopada - Majora - Prądnik Czerwony
439 Czyżyny Dworzec autobusowy - Al. 29 Listopada - Nowy Kleparz - Czarnowiejska - Mydlniki
Scania CN113ALB na Facebook'u
439 Czyżyny Dworzec autobusowy - Al. 29 Listopada - Nowy Kleparz - Czarnowiejska - Mydlniki
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Ostatnie wieści są takie, że jednak w Warszawie, jak tylko Józek sprzeda prawa do nazwy i herbu. Poza tym Król chce kompletować drużynę, zorganizować jakieś zgrupowanie i zacząć przygotowania do sezonu. Ale nie przyzwyczajaj się, Król dość często zmienia koncepcje.
- M_Szymkowiak
- Kontakt:
A czyli GKS zostaje tam gdzie powinien, razem z Cracovią 
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Na tę chwilę tak. I całe szczęście. No i Polonia dalej będzie wesoła, bo koleś sprawia wrażenie impulsywniejszego niż Józek. Znaleźliście w końcu jakichś obrońców w tej Wiśle? Bo macie chyba dwóch środkowych, dwóch prawych i pół lewego? 
- M_Szymkowiak
- Kontakt:
Jakiegoś Duńczyka testowali na LO, wiem za to że Dudu nie wezmą, a po za tym nic więcej nie wiem bo że tak powiem wracam prosto z plaży, i nie interesowałem się za bardzo niczym przez ostatni tydzień 
Od pierwszych minut zagrał też testowany Duńczyk Jan Frederiksen. W pierwszej połowie dał się kilka razy poznać z niezłej strony, rozgrywając kilka akcji na lewym skrzydle wraz z Maorem Meliksonem i grając dość pewnie w obronie.
-
autobusomaniak