A właściwie to czemu T jeździło przez Rondo Radosława, a nie przez Stawki?MisiekK pisze:W weekend 28-29.VII: Plac Narutowicza - Towarowa – Solidarności - Jana Pawła II – Słomińskiego – Most Gdański - .. dalej podstawową trasą.
Występują problemy techniczne po stronie dostawcy hostingu. W trakcie prac naprawczych możliwe są przerwy w dostępie do forum.
Warszawskie Linie Turystyczne
Moderatorzy: Poc Vocem, Wiliam
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Żebym mógł tetkę wykreślić z sygnaturki.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
15 też miała zmienioną trasę?JKTpl pisze:Z tym że brak możliwości polegał na tym, że w ubiegły weekend skręt z al. Jana Pawła II w Stawki przyznano siedemdziesiątce-bodaj-piątce od strony Arkadii, nie można było jednocześnie skręcać od Feminy.
- Solaris U10
-
Stary Pingwin
A nie prawda. Można było. Ponieważ przywrócono tam stałą organizację ruchu na weekend to sygnalizator od strony Feminy nie miał na górze strzałki, co oznaczało, że 'obsługuje' wszystkie dostępne możliwości przejazdu.JKTpl pisze:nie można było jednocześnie skręcać od Feminy.
Czemu T nie skręcała? Ze względu na trzęsidupostwo niektórych planujących trasy będących świętszymi od papieży.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Dyskusja o skrzyżowaniu Nowowiejskiej z al. Niepodległości została przeniesiona do tematu "Sygnalizacja świetlna" na Infrze.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Jeszcze jedna ciekawostka - od 11.08 na M1/T wchodzi brygada z R-4 "Żoliborz" z pojazdem 102N #5 i arcyciekawą rezerwą w razie jego awarii.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Solo 13N? 
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.