16:15 z Centralnego. Tak na marginesie wczoraj dwóch gości to coś fociło, może niedługo na TWB Kolej się pojawiAdam G. pisze:O której to jedzie?SławekM pisze:TLK 16113 rel. Warszawa Wschodnia - Wrocław Główny
Zestaw: EP07+A+B
Zestawienia pociÄ gĂłw
Moderator: JacekM
Ten skład dzieli się na 2 we Wrocku- dlatego ma taką ilośc wagonów.Adam G. pisze:O której to jedzie?SławekM pisze:TLK 16113 rel. Warszawa Wschodnia - Wrocław Główny
Zestaw: EP07+A+B
Ja z czystym sumieniem mogę polecić na tej trasie TLK 16101 - wyjazd z Warszawy Centralnej o 5:15 rano.
Jechałem jakiś czas temu, przyjechał skład 11 wagonów - bodajże 9 dwójek i 2 jedynki. Jedna z dwójek o podwyższonym standardzie (wyglądało na ex-Ex), 6 miejsc w przedziale. FOTO
Z powodu niebywałej troski o ów wspaniały pociąg, nie napiszę ani słowa o jego napełnieniu.
Z tego co się orientuje - część składu jedzie do Białegostoku ( coś po 12 z Wrocka), cześć wraca do W-wy ( jako dawna Oleńka- chyba).
I stało się - Muminek ma Muminkę i pannę Migotkę 
http://www.fotokolej.waw.pl/
Mój post to moja prywatna opinia i nie jest pisany po to żeby go cytować w mediach
http://www.fotokolej.waw.pl/
Mój post to moja prywatna opinia i nie jest pisany po to żeby go cytować w mediach
Tak właśnie myślałemrufio198 pisze:Ten skład dzieli się na 2 we Wrocku- dlatego ma taką ilośc wagonów.Adam G. pisze:Ja z czystym sumieniem mogę polecić na tej trasie TLK 16101 - wyjazd z Warszawy Centralnej o 5:15 rano.
Jechałem jakiś czas temu, przyjechał skład 11 wagonów - bodajże 9 dwójek i 2 jedynki. Jedna z dwójek o podwyższonym standardzie (wyglądało na ex-Ex), 6 miejsc w przedziale. FOTO
Z powodu niebywałej troski o ów wspaniały pociąg, nie napiszę ani słowa o jego napełnieniu.
noidea
Będę wdzięczny za odpowiedź na pytanie o zestawienie TLK 18201 oraz wyjaśnienie co jest powodem, iż obecny przejazd tego składu wg. Hafasa jest ważny do 31.05.11
Pomimo najszczerszych chęci nie zauważyłem jakieś "kolosalnej" różnicy od 1.06.11 
KS Unibax Toruń - mój klub
503 - moja linia
208 - linia z przymusu
503 - moja linia
208 - linia z przymusu
- fik
- Naczelne Chamidło
Kod: Zaznacz cały
Sochaczew 23:22 23:23
Łowicz Główny 23:39 23:40 Kod: Zaznacz cały
Sochaczew 23:19 23:20
Łowicz Główny 23:37 23:38 raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
Dziś w składzie Chopina rarytas - wagon sypialny typu P z lat 50.