Póki sa jacyś zawodnicy jest zawsze nadziejaM_Szymkowiak pisze:Po za siatkarzami to są jeszcze jakieś nadzieje na medal?
Igrzyska Olimpijskie - Londyn 2012
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
-
autobusomaniak
- M_Szymkowiak
- Kontakt:
Mi chodziło o takie realne...Rosa pisze:Póki sa jacyś zawodnicy jest zawsze nadzieja
105 Dworzec Gł. - Al. 29 Listopada - Majora - Prądnik Czerwony
439 Czyżyny Dworzec autobusowy - Al. 29 Listopada - Nowy Kleparz - Czarnowiejska - Mydlniki
Scania CN113ALB na Facebook'u
439 Czyżyny Dworzec autobusowy - Al. 29 Listopada - Nowy Kleparz - Czarnowiejska - Mydlniki
Scania CN113ALB na Facebook'u
- vernalisadonis
Majewski - pchnięcie kulą
Małachowski - rzut dyskiem
Anita Włodarczyk - rzut młotem
Małachowski - rzut dyskiem
Anita Włodarczyk - rzut młotem
Warszawa, 08.07.2014r., 8505/4A/519
Wrocław, 04.02.2016r., 4630/010A/146
Bydgoszcz, 05.01.2022 M202/3/55
Kraków, 19.10.2024 mc339/4A/178
Komunikacja miejska oraz kolej
Wrocław, 04.02.2016r., 4630/010A/146
Bydgoszcz, 05.01.2022 M202/3/55
Kraków, 19.10.2024 mc339/4A/178
Komunikacja miejska oraz kolej
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
chester pisze:Moze jeszcze Szymon Ziółkowski oraz Monika Pyrek...
Szymon nie ale na szczęście jest Paweł Fajdek
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
-
autobusomaniak
Moim zdaniem zwycięstwo powinni dzisiaj odnieść nasi siatkarze.Eurosport pisze:Program startów Polaków 2 sierpnia (godziny wg czasu polskiego):
11:00 PŁYWANIE eliminacje 50 m st. dowolnym mężczyzn - Kacper Majchrzak (Polak z czasem 23.00 zajął 33. miejsce w eliminacjach i odpadł)
11:19 JUDO 78 kg, kobiety eliminacje - Daria Pogorzelec [Polska judoczka pokonała Słowenkę 1:0 przez Yuko i awansowała do drugiej rundy (1/8 finału), w której spotka się z Niemką Heide Wollert]
11:30 SZERMIERKA floret drużynowy kobiet 1/4 finału Polska - Francja (Sylwia Gruchała, Małgorzata Wojtkowiak, Martyna Synoradzka) (Niestety polskie florecistki przegrały 32:41)
12:14 PŁYWANIE eliminacje 100 m st. motylkowym mężczyzn - Konrad Czerniak (Polak z czasem 51.85, z 4. miejsca awansował do półfinału)
12:18 JUDO 78 kg, kobiety 1/8 finału - Daria Pogorzelec - Heide Wollert (Niemcy) (Polka pokonała Niemkę przez podwójne Waza-ari i wygrała walkę 20:0, awansując do ćwierćfinału, w którym zmierzy się z Brazylijką Mayrą Aguiar)
12:31 PŁYWANIE eliminacje 200 m st. grzbietowym kobiet - Alicja Tchórz (Polka z czasem 2:14.02 zajęła ostatnie miejsce i niestety odpadła)
12:45 JUDO 78 kg, kobiety 1/4 finału - Daria Pogorzelec - Mayra Aguiar (Brazylia) (Niestety Polka przegrała przez Ippon 0:20, ale pozostaje jeszcze walka w repasażach, w których można upatrywać szansę na brąz
)
13:00 ŻEGLARSTWO 7. i 8. wyścig w klasie Finn - Piotr Kula
13:00 ŻEGLARSTWO 7. i 8. wyścig w klasie Star - Mateusz Kusznierewicz, Dominik Życki
13:00 ŻEGLARSTWO 7. i 8. wyścig w klasie 49er - Paweł Kołodziński, Łukasz Przybytek
13:33 JEŹDZIECTWO Grand Prix (dzień 1) ujeżdżenia indywidualnie i drużynowo - Michał Rapcewicz na koniu Randon
14:45 KAJAKARSTWO GÓRSKIE półfinał C2 mężczyzn - Marcin Pochwała, Piotr Szczepański (Polacy z czwartego miejsca awansowali do finału)
15:00 ŻEGLARSTWO 5. i 6. wyścig w klasie RS:X kobiet - Zofia Noceti-Klepacka
15:00 JUDO 78 kg, kobiety repasaże - Daria Pogorzelec - Abigel Joo (Węgry) (Polka przegrała z Węgierką przez Ippon)
15:30 KAJAKARSTWO GÓRSKIE półfinał K1 kobiet - Natalia Pacierpnik (Polka uzyskała najlepszy wynik w półfinale i awansowała do finału)
16:18 KAJAKARSTWO GÓRSKIE finał C2 mężczyzn - Marcin Pochwała, Piotr Szczepański (Polacy zajęli 5. miejsce, a szkoda, bo była szansa na medal)
16:57 KAJAKARSTWO GÓRSKIE finał K1 kobiet - Natalia Pacierpnik
17:00 ŻEGLARSTWO 5. i 6. wyścig w klasie RS:X mężczyzn - Przemysław Miarczyński
17:15 KOLARSTWO TOROWE kwalifikacje sprintu drużynowego mężczyzn - Maciej Bielecki, Kamil Kuczyński, Damian Zieliński, Adrian Tekliński
17:30 GIMNASTYKA SPORTOWA KOBIET finał wieloboju - Marta Pihan-Kulesza
17:45 SIATKÓWKA, MĘŻCZYŹNI Grupa A Polska - Argentyna
18:46 KOLARSTWO TOROWE 1. runda sprintu drużynowego mężczyzn - ew. Maciej Bielecki, Kamil Kuczyński, Damian Zieliński, Adrian Tekliński
19:10 KOLARSTWO TOROWE finał - ew. Maciej Bielecki, Kamil Kuczyński, Damian Zieliński, Adrian Tekliński
20:48 PŁYWANIE sesja wieczorna finał 200 m st. grzbietowym mężczyzn - Radosław Kawęcki
21:51 PŁYWANIE sesja wieczorna półfinał 100 m st. motylkowym mężczyzn - ew. Konrad Czerniak
A jak wy obstawiacie szanse naszych reprezentantów?
Czemu skazujesz Szymona na porażkę z góry?Kleszczu pisze:chester pisze:Moze jeszcze Szymon Ziółkowski oraz Monika Pyrek...
Szymon nie ale na szczęście jest Paweł FajdekW tyczce kobiet o medal będzie niezmiernie trudno (a gdzie nie jest tak w sumie...).
Dlaczego pieprzone pierożki są dobre, a pieprzone życie już nie? (B. Schaeffer)
Historia uczy jednego - nigdy nikogo niczego nie nauczyła.
Historia uczy jednego - nigdy nikogo niczego nie nauczyła.
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
chester pisze:Czemu skazujesz Szymona na porażkę z góry?Kleszczu pisze:
Szymon nie ale na szczęście jest Paweł FajdekW tyczce kobiet o medal będzie niezmiernie trudno (a gdzie nie jest tak w sumie...).
Nie skazuję
Choć fakt faktem wyniki Szymona - któremu jednakże należy oddać, że jak mało kto umie się przygotować do najważniejszej imprezy sezonu - raczej dają mu szansę na "ósemkę" niż na medal
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"