To już wiem dlaczego mam zdjęcie 738 na pętli Ursynów Płn.Tranzystor pisze:Dlaczego na Jagielskiej 01 zamiast 739 wisi naklejka 738? No jak te cielaki to naklejają...
Wadliwe oznaczenia przystankowe
- Aleksander2560
- (Aleksander2634)
Swoją droga wczoraj i dziś zaobserowałem sobie na trasie linii 704 dwa akty wandalizmu...
1. Gwarna w kier. PKP Halinów, oczywiście słupek przystankowy wyrwany z kostki i leży sobie grzecznie w rowie wśród zieloności trawnej...
Któremu idiocie ten słupek przeszkadzał?
2. Ogrodnicza w kier. Wiatracznej, wytłuczona cała boczna szyba wiaty przystankowej, szkło walało się niczym papierki po chodniku...
Ciekaw jestem kiedy to ktoś "naprawi"...
1. Gwarna w kier. PKP Halinów, oczywiście słupek przystankowy wyrwany z kostki i leży sobie grzecznie w rowie wśród zieloności trawnej...
Któremu idiocie ten słupek przeszkadzał?
2. Ogrodnicza w kier. Wiatracznej, wytłuczona cała boczna szyba wiaty przystankowej, szkło walało się niczym papierki po chodniku...
Ciekaw jestem kiedy to ktoś "naprawi"...
Miejskie Zakłady Autobusowe m. st. Warszawy
ul. Włościańska 52
01-710 Warszawa
ul. Włościańska 52
01-710 Warszawa
http://www.tvnwarszawa.pl/informacje,ne ... 54430.html
Przystanek ekologiczny: sam ulega biodegradacji
Ech, robi się wszystko po kosztach, byleby było najtaniej, to takie są efekty… i pomyśleć, że za tego „złego” PRL-u udawało się tworzyć takie wiaty jak Ł-ki – solidne, funkcjonalne i eleganckie.rhemek pisze:http://www.tvnwarszawa.pl/informacje,ne ... 54430.html
Dokałdnie, kiedyś wiata miała być po to aby chronić, a teraz to tylko ładnie wyglądające nośniki reklam. Ochrona pasażerów to dla nich poboczne zadanie, którego nawet nie spełniają... (patrz wiaty na E. Plater; wąskie i z prześwitami)Vilén pisze:i pomyśleć, że za tego „złego” PRL-u udawało się tworzyć takie wiaty jak Ł-ki – solidne, funkcjonalne i eleganckie.
Handlowa, kier. Targówek - zamiast dawnego przystanku stoi tak zwany "przystanek zastępczy". Nie ma rozkładów, nazwy przystanku, oraz numerów linii...
Pratulińska (w kier. Handlowej) - rozkłady, oraz osłona na nie leżą oparte o przystanek i każdy może sobie je wziąć....
Przystanek dalej czyli Handlowa (w kier. DKS Targówek) brak jakiegokolwiek rozkładu...
Pratulińska (w kier. Handlowej) - rozkłady, oraz osłona na nie leżą oparte o przystanek i każdy może sobie je wziąć....
Przystanek dalej czyli Handlowa (w kier. DKS Targówek) brak jakiegokolwiek rozkładu...