100 to może nie, ale do 80 się wyrabiaStary Pingwin pisze:Pomyśleć, że kiedyś na zasilaniu tłukło się po 100 godzin miesięcznie. W tym zakładzie, gdzie pracowało się na stanowisku umysłowego. Ale to dawno było, prawie 30 lat temu, dla niektórych prehistoria.
Występują problemy techniczne po stronie dostawcy hostingu. W trakcie prac naprawczych możliwe są przerwy w dostępie do forum.
Zarobki w warszawskiej komunikacji
O Polonusi słyszałem plotki, że jak jesteś sumienny i popracujesz ze 2 lata to można legalnie zarobić nawet 5000 zł, tam oprócz stawki masz kasę za bilety, za paczki itd. Ogólnie przyjemnie.Pawel_ pisze:W Polonusie? Kuszą swoimi ofertami...
Polecam: http://www.zm.org.pl
Nazywam się Kajo i jestem Roweroholikiem.
Nazywam się Kajo i jestem Roweroholikiem.
Kajo, dużo się zmieniło. Wszedł zakaz przewozu przesyłek (paczek). Z biletów zarabia się coraz mniej, bo jak na Zachodnim wsiądzie Ci 40 osób z biletami kupionymi w kasie, a 3 osoby kupią u Ciebie, to ile zarobisz?
Poza tym zarobki w Polonusie w dużej mierze zalezą od tras, jakie się jeździ. Chyba więcej powiedzieć nie mogę.
Poza tym zarobki w Polonusie w dużej mierze zalezą od tras, jakie się jeździ. Chyba więcej powiedzieć nie mogę.
Dla mnie to jest kwestia pasji i zainteresowania. Mnie nawet największe zarobki nie przyciągnęłyby do jeżdżenia na długich trasach. Po prostu to by było dla mnie męczarnią. Chociaż inna sprawa to to, że robią prawo jazdy kat. D, kurs na przewóz osób itd. można myśleć nie tylko o komunikacji miejskiej w Warszawie. W końcu w samej Warszawie jest mnóstwo firm oferujących taki przewóz osób.
Się nie chwal tak bardzo, bo przyjdzie PIP i zamknie cały Mobilis w trzy sekundy. Takich rzeczy legalnie bez pracy z wolnego zrobić się nie da.daniel55 pisze:Nie wierzysz twój problem.Desert pisze:A świnie latają.
Jak sie tam pracuje pare lat to można załatwić takie rzeczy.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
- Matrix2441
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Kierowcy z kilkuletnim stażem mają inne umowy i inne stawki. Bo kilka lat temu Mobilis płacił lepiej niż płaci aktualnie zatrudnianym.Matrix2441 pisze:W Mobilisie kierowca z kilkuletnim stażem może 2,5 wyciągnie, ale za 200-220 godzin. 10 zł za godzinę + premia.
Zamiast pieprzyć jak niektórzy to wystarczy zeskanować pasek, wyrzucić dane osobiste i pokazać ile się zarobiło za ile godzin i z jakimi premiami.