Pewnie - najlepiej zlikwidować, zamknąć. Myślenie boli, a ludzie samochody mają.Aleksander2560 pisze:Najlepiej do zamknięcia w 100%, prawda?
Skreślenia ze stanu - kasacje, sprzedaż
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
- Aleksander2560
- (Aleksander2634)
Sam żeś tak zaczął pisać, toć sarkazmu odczytać nie umie?MisiekK pisze:Pewnie - najlepiej zlikwidować, zamknąć. Myślenie boli, a ludzie samochody mają.
Mnie myślenie nie boli... a jak masz samochód, to jeździj sobie nim do pracy... ja nie mam, jeźdzę komunikacją miejską...
Miejskie Zakłady Autobusowe m. st. Warszawy
ul. Włościańska 52
01-710 Warszawa
ul. Włościańska 52
01-710 Warszawa
U mnie też sarkazm perspektywiczny na ciachanie wozów jak leci bez myślenia przyszłościowego - nie wyczuwasz?Aleksander2560 pisze:Mnie myślenie nie boli... a jak masz samochód, to jeździj sobie nim do pracy... ja nie mam, jeźdzę komunikacją miejską...
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
- Aleksander2560
- (Aleksander2634)
Czuć na kilometr...MisiekK pisze:U mnie też sarkazm perspektywiczny na ciachanie wozów jak leci bez myślenia przyszłościowego - nie wyczuwasz?
Ciekawe ile Neoplanów poleci jak Merce przyjada, bo zagłada Ikarusów to już tylko kwestia kilku miesięcy...
ul. Włościańska 52
01-710 Warszawa
ul. Włościańska 52
01-710 Warszawa
-
kamiloux92
beni pisze:5778 i 5792 czekają na decyzje.
Wozy, w których w środku już panuje mały burdel określasz jako oczekujące do decyzji ? No to spoko... jak kto woli...
Hmm... Już słyszeliśmy Twoje opowieści na temat końca Ikarusów 501 razy więc daj sobie na wstrzymanie tym razem.beni pisze:Nie ma co płakać do końca listopada wszystkie się pożegnają ze światem.
Ikarus 280.37A #5411 - Najlepszy Ikarus na świecie 
Wszystko co stoi z tyłu woronicza jest w większym lub mniejszym stopniu szabrowane.
Po primo są wozy które już są zdjęte ze stanu i są wozy które czekają na zdjęcie ze stanu ale są też takie sytuacje że rozszabrowany autobus kompletowano i wyjeżdżał dlatego z tym 5792 i 5778 bym zaczekał na konkrety.2952 pisze:beni pisze:5778 i 5792 czekają na decyzje.
Wozy, w których w środku już panuje mały burdel określasz jako oczekujące do decyzji ? No to spoko... jak kto woli...
Hmm... Już słyszeliśmy Twoje opowieści na temat końca Ikarusów 501 razy więc daj sobie na wstrzymanie tym razem.beni pisze:Nie ma co płakać do końca listopada wszystkie się pożegnają ze światem.
Ikarusów to nie było 501 razy wycofanych tylko jak na razie istnieje 3 data ich wycofania więc jeszcze 498 dat musisz sobie kolego sam wymyślić.
W sierpniu szykowane jest zdjęcie ze stanu 2 IK260, 8N4020, 4 IK280,
Skończyły się już dawno te czasy, kiedy to Ikarusy były cudownie przywracane do ruchu z powodu braku sprawnego taboru więc przestań Wać Pan pier**lić o kompletowaniu wozu itd. itp.beni pisze:Po primo są wozy które już są zdjęte ze stanu i są wozy które czekają na zdjęcie ze stanu ale są też takie sytuacje że rozszabrowany autobus kompletowano i wyjeżdżał dlatego z tym 5792 i 5778 bym zaczekał na konkrety.2952 pisze:
Hmm... Już słyszeliśmy Twoje opowieści na temat końca Ikarusów 501 razy więc daj sobie na wstrzymanie tym razem.
Ikarusów to nie było 501 razy wycofanych tylko jak na razie istnieje 3 data ich wycofania więc jeszcze 498 dat musisz sobie kolego sam wymyślić.
Ostatnie przykłady przywracania Ikarusów nie przemawiają do ciebie. Np. 5202; 5438; 5575; 5769; 5799; 6345. Mało ci przykładów ba 5799 nawet silnika był pozbawiony. Czary. Zaś 5792 prawdopodobnie jeszcze wyjedzie.
[ Dodano: |7 Sie 2012|, 2012 10:58 ]
A i proszę nie przeklinać, niepełnoletni czytają.
[ Dodano: |7 Sie 2012|, 2012 10:58 ]
A i proszę nie przeklinać, niepełnoletni czytają.
- Aleksander2560
- (Aleksander2634)
Co do 5202 to nie pieprz Pan Panie Beni, bo auto bylo ledwie odstawione tuz przed przekazaniem na R-1, a wiesz Pan doskonale, ze były czynione prace przy skrzyni biegów jak i przy silniku, a samo zdjęcie kasowników jeszcze niczego w tej firmie nie oznacza.
ul. Włościańska 52
01-710 Warszawa
ul. Włościańska 52
01-710 Warszawa
Niech dotrze w końcu do Ciebie fakt, że na horyzoncie widać nowe autobusy, w związku z czym żadnego przywracania wycofanych autobusów już nie będzie.beni pisze:Ostatnie przykłady przywracania Ikarusów nie przemawiają do ciebie. Np. 5202; 5438; 5575; 5769; 5799; 6345. Mało ci przykładów ba 5799 nawet silnika był pozbawiony. Czary. Zaś 5792 prawdopodobnie jeszcze wyjedzie.