Matrix2441 pisze:Co do wydłużania 212 do Pl. Hallera, to mogłoby przejść jeśli 199 wróciłoby do pierwotnej trasy - na Targówek, miałoby to naprawdę sens - częstotliwość 212 jest lepsza niż 199, a na Hallera sporo ludzi jeździ, ale na Stalową... nie nie nie to ślepa droga
Fakt, koordynacja by się poprawiła znacznie, ale nie zapominaj, że dużo osób jedzie dalej niż do ZP Pratulińska, a do tego interesu musiałbyś jeszcze dołożyć. Bo z
199 urwiesz tylko jedną brygadę (przy dwóch byłyby bardzo krótkie postoje), a do
212 musisz dołożyć dodatek, a w DŚ podobnie. Zetniesz jedną brygadę, a do
212 potrzeba dołożyć dwie.

emyl pisze:PKP Toruńska nie jest obsługiwany przez 132, to i przez 156 by nie był. Tam trwa bałagan. A Rozwadowskiego być powinno, bo zmieniono nazwę ulicy.
Według rozkładu
132 obsługuje przystanek PKP Toruńska, w kierunku Metra Marymont (i nawet, gdzieś czytałem, że w jakimś porannym kursie ludzie przesiadają się tam na pociąg). A zdaje się, że Kraśnicką pozostała jezdnia boczna, co prawda po drugiej stronie torów, ale jednak. I zdecyduj się, albo projektujesz tablicę pod stan obecny, albo przyszły.

Matrix2441 pisze:No, ta linia taką ma częstotliwość, taką genialną trasę, że jak jej teraz w wakacje nie ma, to ja nie widzę różnicy między tym, jak była, a jak jej nie ma...

Ale ja widzę. Zapewnia mi idealne skomunikowanie w DŚ w relacji przesiadkowej z
705.