Piłka kopana we wszystkich odsłonach
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
- M_Szymkowiak
- Kontakt:
A tymczasem Superpuchar dla Śląska. Zasłużenie? Pytam bo ja zasnąłem w 30 minucie i właśnie wstałem..... 
105 Dworzec Gł. - Al. 29 Listopada - Majora - Prądnik Czerwony
439 Czyżyny Dworzec autobusowy - Al. 29 Listopada - Nowy Kleparz - Czarnowiejska - Mydlniki
Scania CN113ALB na Facebook'u
439 Czyżyny Dworzec autobusowy - Al. 29 Listopada - Nowy Kleparz - Czarnowiejska - Mydlniki
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
To włącz Eurosport 2, Niemcy też mają superpuchar, Bayern właśnie prowadzi z Borussią po bramce Mandżukicia w 6 minucie.
[ Dodano: |12 Sie 2012|, 2012 20:12 ]
Po 11 minutach 2-0, Müller. Bayern wyciera sobie Borussią buty.
[ Dodano: |12 Sie 2012|, 2012 20:12 ]
Po 11 minutach 2-0, Müller. Bayern wyciera sobie Borussią buty.
- M_Szymkowiak
- Kontakt:
Włączyłem, nie przypadkowo wstałem właśnie o 20 ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Robben mnie zadziwia. Umie zejść do środka i sieknąć z dystansu, poza tym nie umie chyba nic. Gdzie tkwi fenomen?
No i 0:1 z Estonią.
Gdzie jest następny Mundial po Brazylii?
Gdzie jest następny Mundial po Brazylii?
I stało się - Muminek ma Muminkę i pannę Migotkę 
http://www.fotokolej.waw.pl/
Mój post to moja prywatna opinia i nie jest pisany po to żeby go cytować w mediach
http://www.fotokolej.waw.pl/
Mój post to moja prywatna opinia i nie jest pisany po to żeby go cytować w mediach
- M_Szymkowiak
- Kontakt:
Pareiko dobrze bronił?
- Bastian
- Sułtan Maroka
Ci kelnerzy są prawie równo z nami w rankingu FIFA (choć w rankingu UEFA wyraźnie niżej, to fakt). Ostatnio ich przeskoczyliśmy o dwa miejsca chyba tylko ze względu na nasz udział w ME.primoż pisze:Jak polska piłka musiała musiała nisko upaść, że reprezentacja przegrywa z estońskimi kelnerami...
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Niespecjalnie miał okazję się wykazać. W ostatniej sekundzie złapał sytuacyjne kopnięcie piłki przez bodaj Piecha.M_Szymkowiak pisze:Pareiko dobrze bronił?
[ Dodano: Czw 16 Sie, 2012 ]
Estońskimi? Parejko, Szyszow, Morozow, Krugłow, Dmitrijew, Mosznikow, Wasiljew, Woskobojnikow... Po estońsku to się raczej tam w szatni nie mówi.primoż pisze:z estońskimi kelnerami...
bury me in my favourite yellow patent leather shoes / and with a mummified cat / and a cone-like hat.
- Daniel_FCB
- (kaczofob)
Jak myślicie, jak długo Fornalik przetrwa na stanowisku? 
Wciąż się zastanawiał, jak nielogiczne może się stać logiczne rozumowanie, jeśli zajmuje się nim dostatecznie duży komitet - Pratchett, Świat finansjery
A mówili nauczyciele "z gminem nie zadajemy się nie z powodu ich niskiego urodzenia, ale dlatego, że nie ma po co" - Ziemiański, Achaja
FCBARCA.COM
A mówili nauczyciele "z gminem nie zadajemy się nie z powodu ich niskiego urodzenia, ale dlatego, że nie ma po co" - Ziemiański, Achaja
FCBARCA.COM
Był parę lat temu jakiś ważny mecz Bayernu Monachium, w którym Kahn w samej końcówce sieknął decydującą bramkę. Ktoś pamięta z kim i przy jakiej okazji? Nie mogę się tego doszukać
Kahn nie strzelił nigdy gola (dla swojej drużyny) w żadnym oficjalnym meczu - chyba, że myślisz o tym znanym incydencie, kiedy strzelił gola ręką i dostał czerwoną kartkę (przeciwko Hansie Rostock 3.03.2001.) - ale to to chyba znalazłbyś bez problemu.Michał W. pisze:Był parę lat temu jakiś ważny mecz Bayernu Monachium, w którym Kahn w samej końcówce sieknął decydującą bramkę. Ktoś pamięta z kim i przy jakiej okazji? Nie mogę się tego doszukać
- M_Szymkowiak
- Kontakt:
Może Ci chodzi o bramkę Palopa w meczu FC Sevilii z Espanyolem Barcelona bodajże w półfinale pucharu UEFA - w ostatnich sekundach dająca awans Sevilii do finału 
- Paweł_K
- Taki ligowy Bełchatów
- Kontakt:
Fajne podsumowanie meczu z Estonią (Przemysław Rudzki) - i najlepszy fragment
Za mecz z Estonią przyznałbym Polakom cztery Śląski Wrocław w mojej prywatnej pięciośląskowej klasyfikacji, którą wymyśliłem sobie po nieudolnych bojach drużyny mistrza Polski o Ligę Mistrzów. Jak mnie wk... te tłumaczenia. Gramy o punkty? Stres, presja, oczekiwania. Gramy towarzysko? Za duże rozluźnienie. Brakowało motywacji. Przegrywamy ze słabym? Dziś już nie ma słabych! Wszyscy mocni! Wygrywamy ze słabym? To samo - słabych nie ma, oni byli mocni. Przegrywamy towarzysko? Dobrze, że nie o punkty. Itd.
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...