Jak dojechać szybko i sprawnie?
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
Cmentarz jest tu:
http://mapa.ump.waw.pl/ump-www/?zoom=15 ... n=21.22137
Gdzie będzie rekonstrukcja bitwy - pojęcia nie mam, ale chyba gdzieś niedaleko...
Komunikacja ZTM tam nijaka nie jeździ (najbliżej jest od nocnego ). Jeśli pociągiem, to do przystanku Ossów oczywiście.
Od strony Rembertowa to tam jest teren wojskowy wstęp bron, nie wiem, jakie są teraz realia chodzenia po poligonie, ale nie polecam.
http://mapa.ump.waw.pl/ump-www/?zoom=15 ... n=21.22137
Gdzie będzie rekonstrukcja bitwy - pojęcia nie mam, ale chyba gdzieś niedaleko...
Komunikacja ZTM tam nijaka nie jeździ (najbliżej jest od nocnego ). Jeśli pociągiem, to do przystanku Ossów oczywiście.
Od strony Rembertowa to tam jest teren wojskowy wstęp bron, nie wiem, jakie są teraz realia chodzenia po poligonie, ale nie polecam.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Można odróżnić po tym, że mirabelki (zazwyczaj) nie latają...TGM pisze:Raz tylko nieco się wystraszyłem jak coś, co na pierwszy rzut oka wziąłem za mirabelki okazało się kulkami do paintballa.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Macie pomysł, jak dojechać (samochodem) jutro o 9 z Czerniakowskiej na Marymont/Bielany? Zawsze jadę Wisłostradą, ale teraz to mnie ciarki przechodzą na samą myśl...
1. Powiślem - masakra.
2. Praską stroną - masakra, i nie ma jak wrócić wcześniej niż TT...
3. JPII - masakra, a już na Babce to na pewno.
4. Prymasa? Daleko strasznie, i też pewnie tłok...
No i nie wiem. A jechać muszę.
1. Powiślem - masakra.
Może to zabrzmi nieco paradoksalnie, ale ja bym pewnie zaryzykował jazdę trasą linii 107 do Bankowego i dalej Andersa.MichalJ pisze:Macie pomysł, jak dojechać (samochodem) jutro o 9 z Czerniakowskiej na Marymont/Bielany? Zawsze jadę Wisłostradą, ale teraz to mnie ciarki przechodzą na samą myśl...
1. Powiślem - masakra.
A po co Ci koniecznie Wisłostrada? Możesz jechać dalej i się dobić np. do Andersa albo nieszczęsnego JP II.MichalJ pisze:Z Gdańskiego nie ma dobrego zjazdu na Wisłostradę.
Dlaczego pieprzone pierożki są dobre, a pieprzone życie już nie? (B. Schaeffer)
Historia uczy jednego - nigdy nikogo niczego nie nauczyła.
Historia uczy jednego - nigdy nikogo niczego nie nauczyła.