[Humor-czarny] O komunikacji w sieci
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
Stare, dlatego niektórzy mają dość WawKomu i, o dziwo, przechodzą tam - na autobusoweabc. "WAWKOM ssie" autorstwa reserved'a. Chyba, że to nie on, że się ktoś w niego bawi, ale...
- Bastian
- Sułtan Maroka
Na szczęście raczej nie czynią tego osoby, które tu coś rzeczywiście wartościowego wnoszą...Pawel_ pisze:niektórzy mają dość WawKomu i, o dziwo, przechodzą tam - na autobusoweabc.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Bastian
- Sułtan Maroka
Pewnie tak. Tu jest kilkuset userów, nie licząc paru tysięcy takich bardziej wirtualnych...
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Napisałem oficjalną prośbę do administratora tego forum o wyjaśnienie tej sytuacji, usunięcie postów i ukaranie tej osoby (choć podejrzewam, że tej osobie będzie zwisał ew. ban bo i tak założył ten profil w jednym celu). Dostałem pozytywną odpowiedź i liczę na szybkie wyjaśnienie sprawy.
Ale tak swoją drogą - nie wiem kto to zrobił ale to musiał być ktoś o naprawdę bardzo małej inteligencji bo te posty ani trochę nie przypominają mnie. Tak dziecinnie to ja się nie zachowywałem nawet jak tu przyszedłem (kiedy miałem jeszcze 14 lat).
Ale tak swoją drogą - nie wiem kto to zrobił ale to musiał być ktoś o naprawdę bardzo małej inteligencji bo te posty ani trochę nie przypominają mnie. Tak dziecinnie to ja się nie zachowywałem nawet jak tu przyszedłem (kiedy miałem jeszcze 14 lat).