[Humor-czarny] O komunikacji w sieci
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
-
Autobus Czerwon
- Kontakt:
- Bastian
- Sułtan Maroka
Będziecie tu analizować cudzych trolli? 
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
http://www.autobusoweabc.fora.pl/wolne- ... d,162.html Logika Jelczyka
- hafilip84
- Jego Gryząca Albumowość
Drogie dzieci... Po raz kolejny znalazłem tutaj, już wyciętą, dyskuję z udziałem reserved-a, Prema, MC, Szeregowego_Równoległego, w której ci ostatni udowadniają temu pierwszemu, jaki to on jest dziecinny, niesłowny, malutki i w ogóle...
Naprawdę, ładnie proszę, skończcie z tym... Reserved jest tak łatwy do zaatakowania, że powinniście się sami wstydzić, że w ogóle przyszło Wam do głowy robienie tego... Przestańcie...
Pysy. Oczywiście tyczy się to także innych niż ww. wymienieni...
Pysy 2. Have fun!
Naprawdę, ładnie proszę, skończcie z tym... Reserved jest tak łatwy do zaatakowania, że powinniście się sami wstydzić, że w ogóle przyszło Wam do głowy robienie tego... Przestańcie...
Pysy. Oczywiście tyczy się to także innych niż ww. wymienieni...
Pysy 2. Have fun!
http://www.autobusoweabc.fora.pl/wolne- ... a,196.htmlTomcio na forum Jelczyka w odpowiedzi do... Jelczyka pisze:Dodam tylko że to nie rozmowy na temat są przeszkoda w rozwoju forum, tylko brak odpowiedniego rozreklamowania, oraz to że zbyt pochopnie wybanowałeś użytkownika Pieprzniczke. W tym momencie user "Jacek Marszałek" nie ma w zasadzie z kim podyskutować o komunikacji bo wyrżnąłeś w zasadzie każdego kto sie na tym zna
Jeśli te długie listy są prawdziwe to tylko w jednym miejscu można je uzyskać... Żeby tylko ktoś się nie wściekł... W ganianie po mieście nie wierzę.reserved pisze:Oł maaj gat...
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Post został pochwalony 1 raz...reserved pisze:Oł maaj gat...
Walas prowadzi na tym forum bloga. Poczytaj, uwierzyszMisiekK pisze:W ganianie po mieście nie wierzę.