Nie znalazłem sensu komunikowaniabartoni722 pisze:Z N25 na Marysinie np. Nie idealnie, ale zawsze.
Linie nocne po reformie
Moderator: Wiliam
-
bartoni722
-
Robert 514
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Bo po otwarciu Dźwigowej nikt go z tego objazdu nie zabrałMichalJ pisze:A dlaczego właściwie N01 jeździ objazdem?
Puste jak bęben jest na pewno na Łopuszańskiej. We Włochach jest jednak trochę lepiej z frekwencjąbepe pisze:Ktoś tam jednak z tego N01 korzysta. Chociaż może faktycznie korzystniej byłoby puścić N01 od RZS trasą Prymasa-Kasprzaka-Wolska-Połczyńska-Powstańców Śląskich...?fik pisze:Gdyby chociaż zrezygnować z idiotycznego kółka przez puste nocą jak bęben Włochy
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Odkąd N01 było objazdem, to korzystałem z niego regularnie, wsiadając w nocy z soboty na niedzielę na przystanku Prądzyńskiego w kierunku Wilanowa.
I obserwując - nigdy nie było w nim więcej niż 6 osób, maksimum 8 jak raz gdzieś na Włochach wsiadło trzech kierowców jadących na Kleszczową.
Natomiast zastanawiam się - co zastąpi N01 na najbardziej interesującym mnie odcinku tzn na Al Wilanowskiej do Wilanowa?
I obserwując - nigdy nie było w nim więcej niż 6 osób, maksimum 8 jak raz gdzieś na Włochach wsiadło trzech kierowców jadących na Kleszczową.
Natomiast zastanawiam się - co zastąpi N01 na najbardziej interesującym mnie odcinku tzn na Al Wilanowskiej do Wilanowa?
-
Krzysiek_S
-
Krzysiek_S
Ale też bez szału.Kleszczu pisze:We Włochach jest jednak trochę lepiej z frekwencją
Mam wrażenie, że najlepszą frekwencję N01 notuje na Bemowie. Przy czym dominują jednak przejazdy krótkodystansowe.Piottr pisze:wsiadając w nocy z soboty na niedzielę na przystanku Prądzyńskiego w kierunku Wilanowa.
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Zgoda.bepe pisze:Ale też bez szału.Kleszczu pisze:We Włochach jest jednak trochę lepiej z frekwencją
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
Mógłbyś przynajmniej przestać udawać, że Cię to cieszy obiektywnie. Wiadomym jest, że masz tu całkiem spory prywatny interes (o który masz prawo walczyć). Wiadomym jest też, że sieć nocna bardzo często układana jest pod kierowców. Więc swoją obłudę wsadź sobie jednak w kieszeń, bo mi się już zaczyna chcieć tym rzygać, a do rzygania specjalnie skory nie jestem.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem