Zmiany obsługowe - wrzesień 2012
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Dobrze, że nie wysokopodłogowe 
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
"Zmiana zaczęła obowiązywać 26 maja. Taka częstotliwość będzie zachowana do końca wakacji w każdą sobotę i niedzielę. Kursy są realizowane w godz. 10.00-19.00, pojazdami wielkopojemnymi." - Taki komunikat ZTM wypuscił pod koniec maja. Wyraźnie stoi do końca wakacji. Domyślam się, że chodzi o wakacje szkolne a nie studenckie.
A te sie właśnie skonczyły.
marko80 pisze:"Zmiana zaczęła obowiązywać 26 maja. Taka częstotliwość będzie zachowana do końca wakacji w każdą sobotę i niedzielę. Kursy są realizowane w godz. 10.00-19.00, pojazdami wielkopojemnymi." - Taki komunikat ZTM wypuscił pod koniec maja. Wyraźnie stoi do końca wakacji. Domyślam się, że chodzi o wakacje szkolne a nie studenckie.A te sie właśnie skonczyły.
Domas pisze:Sezon na Zegrzu trwa znacznie dłużej niż ramowe wakacje.
Domas No i co z tego? Ja sie opieram na komunikacie ZTM a nie na tym do kiedy trwa sezon na zegrzu. Dodatkowo pare dni ZTM poinformował w swoim komunikacie o zmianie rozkładu 735 mimo tego rozkład nie został zmieniony, dlatego próbowałem zrozumieć sytuację. Być może ZTM się wycofał ze zmiany rozkładu już teraz i zostanie przedłużony stan faktyczny, a może ktoś popełnił jakieś przeoczenie.
To z tego, że nikt normalny nie patrzy na komunikat sprzed 4 miesięcy..marko80 pisze:Domas No i co z tego? Ja sie opieram na komunikacie ZTM a nie na tym do kiedy trwa sezon na zegrzu. Dodatkowo pare dni ZTM poinformował w swoim komunikacie o zmianie rozkładu 735 mimo tego rozkład nie został zmieniony, dlatego próbowałem zrozumieć sytuację. Być może ZTM się wycofał ze zmiany rozkładu już teraz i zostanie przedłużony stan faktyczny, a może ktoś popełnił jakieś przeoczenie.
Ale marudzicie, Polakom to sie nigdy nie dogodzi.... Mi osobiście bardzo się podobają te przeguby na 735 w weekendowe wieczory, a przegubowe Ikarusy w DP w godzinach szczytu mają całkiem niezłe zapełnienie 
N64 DW.Centralny...-Płochocińska-Jana Kazimierza- PKP Nieporęt/Białobrzegi
526 BRÓDNO PODGRODZIE - SZCZĘŚLIWICE
Tak dla budowy parkingów Park & Ride
526 BRÓDNO PODGRODZIE - SZCZĘŚLIWICE
Tak dla budowy parkingów Park & Ride
-
bartoni722