Zmiany obsługowe - wrzesień 2012
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Mam troche szersze obserwacje niz "osoba nie mieszkajaca", i bynajmniej nie dotycza 1 brygady "w szczycie" o 18:30 tylko kilku kolejnych. Byc moze dlatego sie roznia.Lukasz436 pisze:Kiedy było ciasno - rok temu..., nawet osoba nie mieszkająca na Tarchominie widziała puste (tzn. zaledwie wszystkie miejsca siedzące zajęte) 508 w godzinach szczytu...mw158979 pisze:Zastanawia mnie obecna czestotliwosc 511. Na 508+511 bylo 12 kursow na godzine i bywalo bardzo ciasno. Teraz zostalo 8...
Rozkladowcy tez sie popisali. Ile brygad mozna utopic w linii kursujacej co 7.5 minuty jezeli wiadomo ze przelot w obie strony w sumie jest 51 minut i korki powiedzmy 0~5?
Dobrze, jednego pojeba bez życia mniej.primoż pisze:Legionowscy spisywacze brygad są w żałobie i smutku po ashirze, więc na rozsądne argumenty nie licz
EOT.
Po pierwsze: Nie jestem w żałobie po wywaleniu Ashira, nawet go nie znałem w rzeczywistościDesert pisze:Dobrze, jednego pojeba bez życia mniej.primoż pisze:Legionowscy spisywacze brygad są w żałobie i smutku po ashirze, więc na rozsądne argumenty nie licz
EOT.
Po drugie: NIGDY nie spisuję wozów dla spisywania. Jedynie jadąc do Warszawy, lub przy jakiejś innej okazji (przypadkowo napotkane pojazdy)
Po trzecie: Daruj sobie te chamskie i wulgarne teksty. To tylko świadczy o Twojej kulturze osobistej, a właściwie jej braku.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Musiałby przestać pisać.konri pisze: Daruj sobie te chamskie i wulgarne teksty.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Liczba osób przesiadająca się z metra do autobusów na przystanku Park Kaskada świadczy, że jednak dowozi.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Z metra do autobusów może i tak, ale już w przeciwną stronę przesiadka jest do luftu. Jeśli 511 jest teraz nabite po dach to znaczy, że ZTM źle dobrał częstotliwość i należy ją zwiększyć z 7,5 do 6 minut. Na Saskiej takie sceny działy się od lat dopóki ZTM zrozumiał, że potrzebna jest większa częstotliwość i wreszcie dodał wtyczki na 514. Dzięki nim wreszcie można wsiąść do autobusu bez użycia łokci (oczywiście nie teraz, ponieważ jest remont wiaduktu).
11. Na 10 brygad mogłoby być ryzykownie. Ale już 12 brygada spokojnie powinna pozwolić na częstotliwość 6 minut.mw158979 pisze:Ile brygad mozna utopic w linii kursujacej co 7.5 minuty jezeli wiadomo ze przelot w obie strony w sumie jest 51 minut i korki powiedzmy 0~5?
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem