pewnie sie przebuduje, bo z jakimis obejściami to tylko sie sprawe skomplikuje, a i sama pętla pwnie straci na znaczeniu po wybudowaniu tramwaju, przesiadki na trasę toruńską i tak sa dość niewygodneR-11 Kleszczowa pisze:I ja mam pytanie: jak zostanie rozwiązana sprawa torów przez pętle na Zeraniu (autobusową)
Trasa i Most PĂłĹnocny
Moderator: Wiliam
აბგდევზთიკლმნოპჟრსტუფქღყშჩცძწჭხჯჰ
абвгґдеєжзиіїйклмнопрстуфхцчшщюяь
ابتثجحخدذرزسشصضطظعغفقكلمنهويةى
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Pętla sens straci- racja, ale podejrzewam, że zostanie dla linii typu 705
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
ja mysle za zrobi sie wiadukt dla tramwajów góra nad pętla , albo puscic obok petli tory
pozatym skierowanie tramwaju na tarchomin bedzie oznaczac mniejsze wykorzystanie petli zeran... wiec proponuje zostawic na zeraniu tylko 723 i 801 (723 moze nawet dalej puscic do pl. wilsona, ale to juz jest oddzielny temat
a co za tym idzie zmniejszenie petli
pozatym skierowanie tramwaju na tarchomin bedzie oznaczac mniejsze wykorzystanie petli zeran... wiec proponuje zostawic na zeraniu tylko 723 i 801 (723 moze nawet dalej puscic do pl. wilsona, ale to juz jest oddzielny temat
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
1. Najpierw pojedz na tą pętle, a potem proponuj objazdy i wiaduktydjmc100 pisze:ja mysle za zrobi sie wiadukt dla tramwajów góra nad pętla , albo puscic obok petli tory![]()
2. Linie z Legionowa to się skróci, a nie wydłuży
3. A pętla napewno się zmniejszy
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Do WinnicyColony pisze:Po wybudowaniu Mostu Północnego byc może do Huty?R-11 Kleszczowa pisze:2. Linie z Legionowa to się skróci, a nie wydłuży
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Nie byłbym wcale pewien, czy tak się skończy. Na moście północnym korków raczej nie będzie, zaś Młociny mają być dużym węzłem przesiadkowym, z pętlą autobusów podmiejskich i regionalnych.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
To nie założenie, to wynik obliczeń w visumieDennis pisze:A skąd założenie, że na MP nie bedzie korków?
Czy my aby nie wchodzimy trochę w OT? Kwestię "co z Legionowem" po otwarciu TMP może warto byłoby przenieść na infrastrukturę...
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Ruch tam będzie napewno duży. Problemem moga okazać się ulice, ktore przyjmą ruch z Tras Mostu Północnego
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
prosze uprzejmie, może jeszcze sie skusisz na jakiegos posta?inż. Glonojad pisze:Czy my aby nie wchodzimy trochę w OT? Kwestię "co z Legionowem" po otwarciu TMP może warto byłoby przenieść na infrastrukturę...
აბგდევზთიკლმნოპჟრსტუფქღყშჩცძწჭხჯჰ
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Ja zawsze chętnie
[ Dodano: 2006-08-16, 15:37 ]
. A w plus 20 to wiesz co jest - most niskowodny Łomianki - Jabłonna, Most Krasińskiego, Most Południowy, Trasa Olszynki, SKM i tak dalej...
[ Dodano: 2006-08-16, 15:48 ]
Most szedłby tunelem.
[ Dodano: 2006-08-16, 15:37 ]
Dlatego symulacje robi się na dzień otwarcia, plus 10 i plus 20Dennis pisze:Glon, nie załamuj mnieinż. Glonojad pisze: To nie założenie, to wynik obliczeń w visumie![]()
Ty naprawdę wierzysz, że zasymulowany poziom natężenia ruchu na tym moście utrzyma się dłużej, niż kilka miesięcy
Taki duży chłopczyk, a taki naiwny
![]()
[ Dodano: 2006-08-16, 15:48 ]
Są różne warianty, m. in. likwidacji jednego ze zjazdów z trasy AK od strony Bródna na Jagiellońską (obecnie są dwa, jeden przez pętlę). Pod łącznicą LegionowoR-11 Kleszczowa pisze:Tory pójdą chyba wzdłuż jezdni od strony Wisły i miejsce w sumie jest tylko wiadukt trzeba zbudować nad Kanałem. Ale niech się specjaliści wypowiedząI ja mam pytanie: jak zostanie rozwiązana sprawa torów przez pętle na Zeraniu (autobusową)
![]()