Rozkłady tramwajowe - sezon 2012-2013
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
- pieszy pasażer
- Kontakt:
Na 31 nigdy nie widziałem swinga
użytkownik komunikacji miejskiej, czytający forum w celach poznawczych; fan tramwajów i zwolennik rozwoju sieci tramwajowej
http://tramwajowy.blogspot.com/ - zapraszam
http://tramwajowy.blogspot.com/ - zapraszam
-
kamiloux92
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Czy problem występuje między Ratuszową a Babką, czy na JP2? Jeśli na JP2, to świadczy to o bezsensie istnienia linii 16, a nie o tym, że tam powinny jeździć składy, wożące między Ratuszową a Babką powietrze.Bywalec pisze:Ktoś kto postanowił wypuścić wagony solowe na 16 w DP niech jutro się przejedzie takim okazem. O ile się zmieści...
A pokaż mi w Warszawie linię, która dobrze pracuje na całej długości. A koncepcja, że skoro się ludzie do 16-ki nie mieszczą, znaczy że jest bezsensowna jest dość oryginalna.Szeregowy_Równoległy pisze:Jeśli na JP2, to świadczy to o bezsensie istnienia linii 16, a nie o tym, że tam powinny jeździć składy, wożące między Ratuszową a Babką powietrze.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Jak już mam zachcianki, to i taką sobie zamówiłem, a co.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Podobno na 1 planowo starsze pesy (pozwólcie, że nie będę używał ich nazwy bo jest wg mnie głupia
) a prawie codziennie widzę je na niej widzę. Czemu w ogóle swingi i starsze pesy są traktowane oddzielnie? Chodzi o to, że w starszej pesie jest mniej miejsca przez podwójne siedzenia? Bo wg mnie 120N i 120Na powinny być ujmowane brygadowo tak samo, teraz, gdy jest już 100 swingów.

^^ widzicie go? On rozpędza się do 300 km/h a pendolino 200 km/ na 80 km...
- Bastian
- Sułtan Maroka
Czytam i czytam, ale sensu mogę się tylko domyślać...Czotyk pisze:Podobno na 1 planowo starsze pesy (...) a prawie codziennie widzę je na niej widzę.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Patrzysz na odjazdy z przystanku krańcowego na Młocinach? Miejsce na kursy wyjeżdżające z Żoliborza, które jadą od razu na Kielecką bez kręcenia bączków po pętli.KwZ pisze:Tak sobie patrzę na rozkład 33 i widzę 20 min dziury ok. 11 w święto. Co to jest??
Jak by się uprzeć, to z brygad 16+33 dałoby radę stworzyć 33 na poziomie 3/5/5.KwZ pisze:Mnie też przekonuje, żeby 16 puścić na M Marymont, jeśli tylko północny wlot Babki wytrzyma. I może uszczytowić - w zamian za wzmocnienie 17 lub 33. Albo i nie, już są mocne.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem